Problem w tym, że wasze p---------e o plądrowaniu sklepów to zwykłe wymysły zakompleksionych stulejarzy. Zarówno w Jugosławii jak i na Ukrainie kibole w kamaszach się sprawdzali. Poczytajcie sobie trochę.
@wyindywidualizowanyentuzjasta: Ja myślę, że twój mem jest płytki i idiotyczny nie odnosi się do sedna a to mówi o podejściu kiboli do bojek i zadym, ci jak to można się spodziewać przy ataku będą się bili z najeźdźca oczywiście nie mowie tutaj o twoim idiotycznym memie a walce piechoty. Tak wolał bym mieć przy boku w razie wojny kiboli niż chłopców w rurkach.
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
Najwieksi polacy to
1. Transy, ktore woza nam jedzenie
2. Kibole ktorzy ochraniaja nas przed islamem
@wyindywidualizowanyentuzjasta:
@alpag:
Problem w tym, że wasze p---------e o plądrowaniu sklepów to zwykłe wymysły zakompleksionych stulejarzy. Zarówno w Jugosławii jak i na Ukrainie kibole w kamaszach się sprawdzali. Poczytajcie sobie trochę.
Dresiarz, bezwartościowy dla społeczeństwa w czasie pokoju, w wojsku może się właśnie odnaleźć.
@Nicescroll: To to samo
@alpag:
No, bo wypok tak powiedział. Jeśli tacy ludzie szukający guza mogą się gdzieś sprawdzić to właśnie w armii.