Wpis z mikrobloga

@Sepzpietryny: eee miałeś kiedykolwiek bliższy kontakt z kobietą? Nie licząc mamy, babci itd?
Jest coś takiego jak przyjaźń między kobietą i mężczyzną dokładnie taka jak między osobami tej samej płci i nie jest to wyjątek.
  • Odpowiedz
@MajaGraja: Wyobraź sobie że nawet mam żonę i dość dużą wiedzę na temat związków, taka przyjaźń czasami się zdarza ale najczęściej to zwykłe oszukiwanie się nawzajem i samego siebie. Widziałem nie raz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@WojA: racja! Facet tylko koleguje się z facetem, kobieta tylko z kobietą! Zamiast walczyć ze słabościami do innej płci to najlepiej ich unikać jak przegryw stuleja w piwnicy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@fuechsinn: Myślę że powinnaś poznać różnicę między przyjacielem a kolegą czy znajomym
Wiem że dziś wielu tego nie rozróżnia i uważa za szczyt popularności 1000 znajomych na facebooku, ciekawe tylko ilu z nich by ci pomogło gdybyś naprawdę tej pomocy potrzebowała lub ilu możesz się np zwierzyć
  • Odpowiedz
@fuechsinn:
Po 1: Jeżeli zaczynasz zdanie od "szczerze" to znaczy że nie jesteś do końca szczera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po 2: Jak masz aż 4 prawdziwych przyjaciół to albo nie wiesz co to przyjaźń albo masz wyjątkowego farta
  • Odpowiedz
@WojA to nie przyjaźń tylko friends with benefits. Tak z grubsza.
Nie wierzę w przyjaźń damsko męską. Na początku niby jest okej, ale potem się to zmienia w wypłakiwanie i zwierzanie się. Koleżeństwo jak najbardziej.
  • Odpowiedz