Aktywne Wpisy

MonazoPL +211

radziuxd +130
Z takich "małych rzeczy, które mnie w-------ą, bo mogą" to j----y Hyundai Tusą. Samochód ma lampy na pół d--y, ale jak go rysowali to się tak podniecili tymi dynamicznymi liniami, że zapomnieli o kierunkowskazach. Kiedyś stojąc za typem w takim Tusonie zacząłem trąbić, bo zielone, a ten stoi. Okazało się, że skręcał, no ale nie zauważyłem, bo kierunkowskaz jest k---a obok wydechu. xD
Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony
Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony
źródło: 1000063097
Pobierz

@johny-kalesonny: 75% od wynagrodzenia miesięcznie, czy rocznie wyjdzie to samo ;)
Dla osób zarabiających te 120k rocznie różnica będzie 367zł na minus przy wypłacie.
Dla 250k już około 2140zł mniej, ale do takich zarobków daleko nawet programistom
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_eWOFVJ1rEl5Dil2uTujDAFB880rqbS6i.jpg
Pobierzkumpel z krakowa chyba wciąż należy do razem. Opowiadał jak to na jednym spotkaniu zamkniętym, na prezentacjach, prezentujący wychwalali osoby uznawane za zbrodniaży komunistycznych. Nikt na miejscu nie wstał, nie oburzył się, nie wyszedł. Wszyscy to przyjęli.
Natomiast, co ciekawe, jak ktoś później m.in. na facebooku zwracał na to uwagę, to straszono
@cienki137: To zabawne, bo znam mamę twojego kumpla i powiedziała mi kiedyś, że jej syn jest kucem a ty szczasz pod prysznicem.
Jebnij się w ten pusty łeb wypełniony pustymi frazesami, idź do pracy, zacznij płacić podatki i pogadamy...
Komentarz usunięty przez moderatora
@JAI2L9LAD: tak. Marks opisał, a ludzie w to uwierzyli, że komunizm to raj na Ziemi (bez bogów, ofc.). Realizacja tej porąbanej idei zakładała przeciwstawienie sobie pewnych grup ludzi, walkę klas. Ponieważ mało kto chce oddać swoją wolność i majątek w ręce innych, idea zakładała zlikwidowanie pewnych klas społecznych (burżuazji, inteligencji, kułaków itd.). I w imię