Wpis z mikrobloga

Srali się że coś zrobili a nic nie zrobili nadal jest tragedia jak była.
Poleciałem z bazy startowej na koniec układu i chciałem wrócić i nie wróciłem bo masę błędów jest i drogi do domu nie mogłem znaleźć choć wiedziałem jak wrócić żenada.
Scanner i mapa na lipę jest i tak wam nie znajdzie drogi wpadłem w zapętlony system błędów i blisko portu domowego skapitulowałem i tak długo się męczyłem żeby tam wrócić.
W 3.3.6 tylko promo nowych statków jest żeby frajernia mamone wywalała a prostej drogi do domu nie mogą zrobić.
Fota z końca układu a słońce dla frajerów :/
#starcitizen #gry #rozrywka #pcmasterrace #aterdracon #gamearmada
rKle - Srali się że coś zrobili a nic nie zrobili nadal jest tragedia jak była. 
Pol...

źródło: comment_pxfNLeuRdmzDikvcYNyBCBBoMDoOnBNy.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rKle: Szkoda że nie wymienisz żadnego konkretu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zapomniałeś tylko wspomnieć że doszła planeta ze sporym miastem i jej księżyce
Nie wiem gdzie dla ciebie jest koniec układu i coś się tu plączesz

i chciałem wrócić i nie wróciłem bo masę błędów jest i drogi do domu nie mogłem znaleźć choć wiedziałem jak wrócić
  • Odpowiedz
@rKle: Wydaje mis się że mówisz o tym że w atmosferze nie widać punktów, inna sprawa że sporo osób podczas testów podchodzi do tego jak do gry a to jest parę modułów posklejanych na szybko bardziej coś jak demo technologiczne.
Dlatego radził bym wszystkim którzy chcą po prostu grać a niekoniecznie brać udział w rozwoju projektu i niekończących się testach wstrzymać się do wydania.
Reset kont w jest gwarantowany co
  • Odpowiedz