Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
toby34 +2
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
A i tak #bekazpisu bo z perspektywy to co jest na tych tasmach to raczej PO pomaga, szczegolnie w kontekscie afery KNF.
#polityka #neuropa #afera
@Haqim: koryto Wisły gdzieś na wysokości Mostu Poniatowskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)#pdk
Leszek Czarnecki to nie jest Świętoszek o tym chyba wielu ludzi zapomniało. No i to jego tłumaczenie że czekał z przekazaniem taśm ponieważ martwił się o cały sektor Bankowy...
Życzę miłego dnia(⌒(oo)⌒)
Poza tym Czarnecki może być nawet wcieleniem Hitlera, nie zmienia to tego, ze takiej ilosci korupcji i nepotyzmu jak teraz za PiS to nie było od czasów transformacji.
@Haqim: ROTFL neuropku i nic więcej... Polacy mieli serdecznie dość Tuska i jego ferajny już po roku jego rządów. A jak Bronek jeszcze dorzucał do ognia wtedy to ja pierrrrdolę xD. Ostatnio na wykopie widać od c---a typu #60groszyzawpis a reszta łyka obecne sensacje polityczne tęskniąc za poprzednim rządem - w/g mnie jest to amnezja i tyle.
Nawet jak by w Polsce
@Wasz_Pan: Aha, dlatego wybrali go potem na druga kadencje, dajac mu wiecej glosow niz PiS otrzymal w 2015. Ogarnijcie te swoja propagande
Inna sprawa, że sam sobie prawie (robi różnicę) odpowiedziałeś - służby. Tyle że polskie służby nie służą Polsce tylko sobie albo obcym. Komuś (moim zdaniem USA) zależało na zmianie władzy więc załatwili temat. Dopóki USA nie straci interesu w regionie, dopóty PIS nie straci władzy. I to jest brutalna prawda, niestety mamy tyle do gadania co "żyd za niemca". Ustawa o IPN