Wpis z mikrobloga

Rozwiązanie paradoksu Ulama-Fermi-Pasty-Tsingou pomoże przewidzieć pojawienie się gigantycznych fal w oceanie.

Link do znaleziska (dodałem tłumaczenie w komentarzu) https://www.wykop.pl/link/4650823/rozwiazanie-paradoksu-ulama-fermi-p-pomoze-przewidziec-pojawienie-sie-megafali/

#nauka #fizyka #fizykakwantowa #ciekawostki #technologia #gruparatowaniapoziomu #liganauki #ligamozgow #elektronika #elektronika #swiatlowody #internet #ocean #katastrofa #mikroreklama
RFpNeFeFiFcL - Rozwiązanie paradoksu Ulama-Fermi-Pasty-Tsingou pomoże przewidzieć poj...

źródło: comment_EJh2uTnwUoNKIYgkNuHh7GYP7EKNtinW.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Odpowiedz
@maseczjuset:

Pisałem już wielokrotnie, pracuję w firmie odzieżowej i na co dzień zajmuję się sprzedażą wietnamskich staników mama-size. (,)
A nauka to moje największe zainteresowanie życiowe.
Często ktoś pyta mnie na Wykopie czy nie szkoda mi czasu na to co robię.
W odpowiedzi pytam czy nie skoda czasu tym, którzy codziennie piszą o wiele większe i obszerniejsze "referaty" typu
PiS vs PO , "Lewactwo" vs "Prawacstwo", Konserwatyści
  • Odpowiedz
@RFpNeFeFiFcL: aha wszystko wiem, zajmis sie sprzedawaniem gaci, a nie wkrecaniem ludzia o marynarce, troche mam przeplywane i mnie troche zdeprymowalo, ale sam widzisz kim jestes, dalej filmiki w kit skelejaj i wykopkow rob
  • Odpowiedz