@paramedic44 brałem udział w tym rozdajo i przez Ciebie nie mam szansy wygrać bluzy. Chciałbym abyś teraz mi przesłał taka bluzę albo sprawa trafi do prokuratury.
Dobry Wieczór. Jestem administratorem sklepu: sklepdlalekarza.com. Potwierdzam fakt założenia fałszywego użytkownika na portalu wykop.pl. Osoba podająca się za przedstawiciela handlowego naszej firmy ogłosiła konkurs, którego nagrodami miały być produkty medyczne (odzież medyczna i stetoskop). Jak wnioskuje, celem działania w.w osoby była chęć wyłudzenia danych osobowych od osób z, którymi się kontaktowała. Jako administrator danych osobowych klientów naszego sklepu oświadczam, iż nie nastąpiła kradzież jakichkolwiek danych z bazy naszego sklepu. Nasza strona nie została
@Kepucz: Szanowny Panie. Konkurs był oszustwem osoby nie związanej z naszą firmą, nie sądzę wiec aby osoba, której tożsamość będzie niedługo znana policji chciała Panu ofiarować cokolwiek. Wszelkie konkursy jakie organizujemy przeprowadzane są przez naszą stronę sklepu co daje uczestnikom i nam możliwość bezpiecznej komunikacji.
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
Profil @SklepDlaLekarza jest fałszywy został założony by pozyskać dane osobowe przy pomocy #rozdajo
https://www.wykop.pl/wpis/36649813/witamysie-dziendobry-rozdajo-medycyna-witaj-wykop-/
https://www.wykop.pl/wpis/36678305/oglaszamy-z-lekkim-opoznieniem-wyniki-naszego-pier/
Strona sklepu została również wczoraj zaatakowana (akurat w godzinach wrzucenia powyższych postów)
@Moderacja
#oswiadczenie #afera #medycyna
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
#oszukujo
Jestem administratorem sklepu: sklepdlalekarza.com. Potwierdzam fakt założenia fałszywego użytkownika na portalu wykop.pl.
Osoba podająca się za przedstawiciela handlowego naszej firmy ogłosiła konkurs, którego nagrodami miały być produkty medyczne (odzież medyczna i stetoskop). Jak wnioskuje, celem działania w.w osoby była chęć wyłudzenia danych osobowych od osób z, którymi się kontaktowała.
Jako administrator danych osobowych klientów naszego sklepu oświadczam, iż nie nastąpiła kradzież jakichkolwiek danych z bazy naszego sklepu.
Nasza strona nie została
Szanowny Panie. Konkurs był oszustwem osoby nie związanej z naszą firmą, nie sądzę wiec aby osoba, której tożsamość będzie niedługo znana policji chciała Panu ofiarować cokolwiek.
Wszelkie konkursy jakie organizujemy przeprowadzane są przez naszą stronę sklepu co daje uczestnikom i nam możliwość bezpiecznej komunikacji.
Tak - nadałem sprawie bieg prawny.
źródło: comment_MC9rRXwSVh8ZB285SUj3RFDdvNKOTr7I.jpg
Pobierz