Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z

źródło: temp_file2801703020899806497
Pobierz

Jesli tak to jesli ktoś tam byl na dluzej, to jakie sa koszty mieszkania przez miesiac w Manili?
#erasmus #manila #filipiny #azja #azjatki #podroze #podrozujzwykopem #studbaza #studia
Normalnie ludzie wyjezdzali do krajow poza unie europejska na erasmusa...
@misiek735
A czy na takiej wymianie dostane jakies socjalistyczne pieniazki od ciezko pracujacego czlowieka za to ze nic nie robie w zyciu? xD
Takie stawki ja miałem jak wyjechałem na erazmusa w 2014.
Pojechałem do czech, i dostawałem 400 euro.
Jak bym pojechał do Norwegii to bym dostał 500 i by nie wystarczyło na normalne przeżycie...