Wpis z mikrobloga

Tak, gotowym rozwiązaniem wykrycia kolizji z okręgiem jest zastosowanie twierdzenia Pitagorasa, co zajmuje dwie linijki kodu.

@bh933901: No to jak zajmuje 2 linijki szybciej przeklepiesz to ze stacka niż się nauczysz. Dalej nie musisz umieć. Coś jeszcze?
  • Odpowiedz
No to jak zajmuje 2 linijki szybciej przeklepiesz to ze stacka niż się nauczysz. Dalej nie musisz umieć.

@Hatespinner: xDD kolizję okręgów brać ze stacka XD A k---a potem z Amerykanów się bedą śmiać, że maja dziury w wykształceniu
  • Odpowiedz
@Hatespinner: Tak, to jeszcze, że napisanie tego zajmuje dwa razy krócej niż przeklejenie ze stacka, pomijając to, że zwyczajnie wstyd szukać w internecie rozwiązania problemu na poziomie szkoły podstawowej, chyba że jesteś małpą albo Hindusem od baz danych.
  • Odpowiedz
@bh933901: Czyli wyszedłeś za myszotłuka, i raczej przeklejenie jest szybsze niż wymyślanie koła od nowa, chyba że zaraz zaczniesz kłamać, że napisałeś to poniżej 10 sekund. xD Powodzenia.
  • Odpowiedz
@Hatespinner: Aha, czyli ty nawet nie zamierzasz przeczytać, co właściwie przeklejasz XD. Ale rozumiem, gdybyś przeczytał cały wpis na stacku, to jeszcze nie daj Boże byś się nauczył twierdzenia Pitagorasa i kilku tożsamości trygonometrycznych, a przecież nie o to chodzi
  • Odpowiedz
Beka z ruchania- jak k---a to w ogóle można to robić przecież to jest tak prymitywne że ja p------e. Jakies k---a dziwne frykcyjne ruchy w tą i z powrotem robione kawałkiem odstającego mięsa którym na co dzień się sika i wkladanie go w obleśną samicza szparę oblepioną obrzydliwym śluzem, no k---a, jeszcze do tego jakieś pozycje, zabawki, wibratory, kajdanki gra wstępna, przebieranie się za jakieś postacie k---a ruchanie to jakiś kabaret j----y
  • Odpowiedz
Ale rozumiem, gdybyś przeczytał cały wpis na stacku, to jeszcze nie daj Boże byś się nauczył twierdzenia Pitagorasa i kilku tożsamości trygonometrycznych, a przecież nie o to chodzi

@bh933901: Pewnie, że nie o to chodzi, bo nie za to mi płacą a nie jestem j-----m nerdem, żeby robić takie rzeczy dla przyjemności. ;)
  • Odpowiedz