Wpis z mikrobloga

dowód anegdotyczny to nie dowód.

@krzych0: pisałem w tamtym wpisie. Widziałem kilka wpisów tego użytkownika w podobnym kontekście. Specjalnie Ci wyślę jak znowu zobaczę. Niemam jak tego udowdodnić.
Jeśli zrobi wpis o wyższośći jednej rasy nad drugą i dlaczego tak sądze to rozumiem, że to jest moje pierodolo i spoko?
Czy to działa tylko jak wpis jest o kolektywizacji majątku i wyższości klasy robotniczej?
Jakie w takim razie działanie jest
  • Odpowiedz
niepoważne jest bronienie nazistów i udawanie że nimi nie są

@krzych0:

niepoważne jest dawanie sobie prawa do nazywania kogoś nazistą, ot tak. Jeśli masz podejrzenie, że ktoś szerzy ideologię totalitarną, to bierz dupę w troki i zapieprzaj informować odpowiednie organy.
  • Odpowiedz
@Arveit: Sierp i młot zabił jako ideologia zabił ok 150 m niewinnych ludzi. Powinni ci wsadzić piękny znak w d..ę, wtedy ciebie może też by coś bolało, ale obawiam, że to za małe przedmioty. Przy okazji propagowanie sierpa i młota( zwłaszcza w połączeniu z twoim odbytem) jest prawnie zakazane jako propagowanie systemów zbrodniczych...
  • Odpowiedz
@Arveit: Mnie nie boli, nie mój klimat, ale czerwonych bydlaków chwalenie to jest niezłe niedo....nie umysłowe.Żal mi ciebie... Człowieczku bez wiedzy, z iloczynem inteligencji...
  • Odpowiedz