Wpis z mikrobloga

Mamy inne podejście, ja jestem dość aspołeczny i mówię co dla mnie, jako inteligentnego człowieka, byłoby najlepsze i to, że wpłacam składki na ZUS nie jest dla mnie okej jak i innych pierdyliard rzeczy narzuconych przez te Twoje kochane, opiekuńcze państwo. Ja nie mam sentymentu do ludzi, nie jarają mnie takie pojęcia jak społeczność czy inne podobne.

@quercy: ludzie nie umieja nawet pieniedzy oszczedzac, od razu wydaja to co zarabiaja,
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: i wzajemnie. P--------j się w czoło. Sąd wyda wyrok, to wtedy zobaczymy, kto pisze głupie wpisy.

P--------z mi tu o mikropłatnościach, które od pierwszego ultimate team są i ANI TROCHĘ się nie zmieniły...

Ta gra to głównie otwieranie paczek, właśnie na tym się kręci grywalność - grasz, żeby otwierać paczki, robisz sbc, żeby otwierać paczki. Jak to usuną to wielu graczy im nie zostanie.
  • Odpowiedz
@quercy: nie wiedzialem o tych paczkach z pilkarzami w biedronce, ale slyszalem o swierzakach i jak ludzie wariuja zeby je zdobyc. wiec tak, wypadalaby sie temu przyjrzec, moze lepiej jak to bedzie jakos uregulowane.
  • Odpowiedz