Wpis z mikrobloga

@criskrzysiu: czyli sens, dla którego podejrzewam, że całkiem duże grono graczy w to gra, w tym i ja.

Żeby wycofało to całe UE, to musiałbyś pisać z tym nie do polskiego rządu, a do niemieckiego.
  • Odpowiedz
@criskrzysiu: po drugie - nie czuję się źle z tego, że ktoś ma lepszy skład ode mnie, bo wpakował w to 2000 zł, bo i tak takich graczy spotykam 2 raz na tydzień, gdy gram LW. Z moimi umiejętnościami, jak i pewnie całego wykopu - raz na ruski rok ludzie spotykają się ze składami, które warte są dziesiątki milionów, bo pieniądze wydają zazwyczaj ludzie, którzy w to potrafią grać. Zresztą
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: hahahahahahah. Nie. Państwo jest od tego, żeby nauczyć cię łapać, a nie dawać Ci ryby. To jest właśnie s---------e państwo opiekuńcze, gdzie uważają przeciętnego obywatela za debila, który bez recepty wykupi całą aptekę leków i w-------i wszystko na raz. W sumie może i dobrze, bo jak obserwuję społeczeństwo to większość to debile.

@ufieoy: a szkoda strzępić ryja nawet na to. Trują dupe takimi gównami, że to jest
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Indie to kraj 2 a może i 3 świata. Czemu nie dasz Ameryki jako przykładu, co? Nie we wszystkich stanach, ale w większości masz nawet swobodny dostęp do broni. Wylecisz mi z argumentem "ale masakry w szkołach", a ja od razu odpowiadam - "free zone" zdecydowana większość masakr dochodzi tam, gdzie jest właśnie strefa wolna od broni.

I co z tego, że ktoś by się n----------ł lekarstw i umarł?
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: nie napisalem nigdzie ze to co dzieje sie z branza gier jest ok, ani ze lootboxy zawsze so spoko i nie sa szkodliwe, po prostu trzeba do kazdego przykladu podchodzic indywidualnie, a ten news z cdaction zalinkowany na gorze jest przykladem powierzchownego zapoznania sie z tematem i nieznajomoscia tematu przez autora. Dodatkowo zachowujesz sie jak straszny ignorant, gloryfikujac klasyczne gry single player, a opluwasz to co jest teraz na
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Mamy inne podejście, ja jestem dość aspołeczny i mówię co dla mnie, jako inteligentnego człowieka, byłoby najlepsze i to, że wpłacam składki na ZUS nie jest dla mnie okej jak i innych pierdyliard rzeczy narzuconych przez te Twoje kochane, opiekuńcze państwo. Ja nie mam sentymentu do ludzi, nie jarają mnie takie pojęcia jak społeczność czy inne podobne.
  • Odpowiedz
gloryfikujac klasyczne gry single player, a opluwasz to co jest teraz na topie.

@ufieoy: "klasyczne". jezu. przeciez one powinny dalej wychodzic, a nie byc klasyczne. i jeszcze wychodza. red dead redemption II raczej wydaje mi sie lepszy niz jakies fortnite czy pubg. czy moze nie mam racji? ark: survival evolved jest lepszy od half life 2? nowoczesny fallout 76 jest lepszy niz klasyczny the last of us? przeciez to tak
  • Odpowiedz