Wpis z mikrobloga

@criskrzysiu: czyli sens, dla którego podejrzewam, że całkiem duże grono graczy w to gra, w tym i ja.

Żeby wycofało to całe UE, to musiałbyś pisać z tym nie do polskiego rządu, a do niemieckiego.
@RexRX: to już się coraz bardziej żałosne robi xD. JEszcze troche i kupowanie kinder niespodzianki podciągną pod łamanie ustawy hazardowej bo kupujesz jajeczko z zabawką ale nie wiesz jaką zabawke otrzymasz
@criskrzysiu: po drugie - nie czuję się źle z tego, że ktoś ma lepszy skład ode mnie, bo wpakował w to 2000 zł, bo i tak takich graczy spotykam 2 raz na tydzień, gdy gram LW. Z moimi umiejętnościami, jak i pewnie całego wykopu - raz na ruski rok ludzie spotykają się ze składami, które warte są dziesiątki milionów, bo pieniądze wydają zazwyczaj ludzie, którzy w to potrafią grać. Zresztą -
@quercy: dobrze powiedziane kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°) strasznie mnie #!$%@? ten placz o wszechobecne lootboxy i ci wszyscy youtuberzy, portale branzowe i #!$%@? wie co jeszcze placzacy o to jakie te lootboxy sa zle, gdzie 90% z tych specjalistow nie ma nawet pojecia o grach do ktorych nawiazuja. Czytajac newsa z tego linka po prostu jeblem jak zobaczylem ta ich liste gier ktorym powinno sie przyjrzec,
@SmugglerFan: hahahahahahah. Nie. Państwo jest od tego, żeby nauczyć cię łapać, a nie dawać Ci ryby. To jest właśnie #!$%@? państwo opiekuńcze, gdzie uważają przeciętnego obywatela za debila, który bez recepty wykupi całą aptekę leków i #!$%@? wszystko na raz. W sumie może i dobrze, bo jak obserwuję społeczeństwo to większość to debile.

@ufieoy: a szkoda strzępić ryja nawet na to. Trują dupe takimi gównami, że to jest szok.
@ufieoy: przez takich ludzi jak ty rynek gier pc\konsole zmieni sie w takie coś jak na obrazku na dole. juz teraz widac jak mniej wychodzi wysokobudzetowych singleplayerowych gier story driven. zamiast nich mamy jakies smieciowe survivale, multiplayery, game as a service. fallouty 76, destiny, black ops 4 blackout, fortnajty i fortkrafty. zamiast half life 3 mamy jakas karcianke artifact. bedziecie jak zombie siedziec przy tych durnych odmozdzaczach (i to jeszcze p2w),
SmugglerFan - @ufieoy: przez takich ludzi jak ty rynek gier pc\konsole zmieni sie w t...

źródło: comment_wyxIVdwwSoH911oXoeM0ui3ERUtB0TMQ.jpg

Pobierz
@quercy: tak, uwazam ze panstwo powinno sie wpychac do wielu spraw, juz teraz to robi u nas w polsce i ogolnie w zachodnim swiecie i bardzo dobrze.

ludzie sa tacy ograniczeni ze sami sobie nawet nie umieja kibla zrobic. a brak toalet sprawia ze zalatwiaja sie wszedzie, co zanieczyszcza wode i jedzenie (i powietrze). od tego rozprzestrzeniaja sie choroby, + jeszcze wplywaja na takie rzeczy jak opinia o kraju poza granicami,
@SmugglerFan: Indie to kraj 2 a może i 3 świata. Czemu nie dasz Ameryki jako przykładu, co? Nie we wszystkich stanach, ale w większości masz nawet swobodny dostęp do broni. Wylecisz mi z argumentem "ale masakry w szkołach", a ja od razu odpowiadam - "free zone" zdecydowana większość masakr dochodzi tam, gdzie jest właśnie strefa wolna od broni.

I co z tego, że ktoś by się #!$%@?ł lekarstw i umarł? Selekcja
@SmugglerFan: nie napisalem nigdzie ze to co dzieje sie z branza gier jest ok, ani ze lootboxy zawsze so spoko i nie sa szkodliwe, po prostu trzeba do kazdego przykladu podchodzic indywidualnie, a ten news z cdaction zalinkowany na gorze jest przykladem powierzchownego zapoznania sie z tematem i nieznajomoscia tematu przez autora. Dodatkowo zachowujesz sie jak straszny ignorant, gloryfikujac klasyczne gry single player, a opluwasz to co jest teraz na topie.
Indie to kraj 2 a może i 3 świata.

a myslisz ze gdzie by byla polska i ogolnie europa jakby panstwo nie regulowalo wszystkiego? Gutter oil byś zjadal. przeciez oni tam w Indiach nawet nie potrafia normalnie jezdzic samochodami. a do nas wlasnie przyjezdzaja ukraincy ktorzy czesciej niz polacy jezdza po pijaku. widocznie w szkolach ich panstwo nie nauczylo ze tak sie nie powinno robic, policjanci ich nie sprawdzaja (alby przyjmuja lapowki),
@SmugglerFan: Mamy inne podejście, ja jestem dość aspołeczny i mówię co dla mnie, jako inteligentnego człowieka, byłoby najlepsze i to, że wpłacam składki na ZUS nie jest dla mnie okej jak i innych pierdyliard rzeczy narzuconych przez te Twoje kochane, opiekuńcze państwo. Ja nie mam sentymentu do ludzi, nie jarają mnie takie pojęcia jak społeczność czy inne podobne.
gloryfikujac klasyczne gry single player, a opluwasz to co jest teraz na topie.

@ufieoy: "klasyczne". jezu. przeciez one powinny dalej wychodzic, a nie byc klasyczne. i jeszcze wychodza. red dead redemption II raczej wydaje mi sie lepszy niz jakies fortnite czy pubg. czy moze nie mam racji? ark: survival evolved jest lepszy od half life 2? nowoczesny fallout 76 jest lepszy niz klasyczny the last of us? przeciez to tak jakby