Wpis z mikrobloga

W obronie trzymacie x i w odpowiednim momencie o czy uzywacie l2? Z drugiej opcji nigdy nie korzystalem i jestem ciekaw jak to wyglada. Caly czas trzymacie l2 czy jak w poblizu jest przeciwnik? Ten sposob jest skuteczniejszy od tego tradtcyjnego x + o?

#fifa19 #fut
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Delo: ja gram tak że wciskam pressing 2 zawodnika a sam trzymając na l2 próbuję przewidzieć gdzie przeciwnik będzie chciał grać akcję, ale jest to dość trudny styl gry
  • Odpowiedz
@Delo: podbiegasz sam "manualnie" do przeciwnika, potem zostawiasz przy nim tego zawodnika (tak aby to sztuczna inteligencja próbowała odebrać piłkę) i zmieniasz się na innego starając się zastawiać luki. Tak robią "prosy" i jest to chyba najbardziej skuteczna metoda obrony dopóki nie znerfią AI :D
  • Odpowiedz
@BooB: pogralem troche tak i faktycznie, odbior pilki jest bardziej plynny, nie ma przebitek tak wielu, ale ciezko mi idzie to ogarnac, jezeli musze patrzec gdzie jest pilka i jednoczesnie na ktorego mojego zawodnika mi przelaczylo i kim steruje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Delo: no ja jak i wielu innych liczymy ciągle że z którymś patchem to poprawią i będzie się bronić manualnie, na chwilę obecną jak nie chcesz tracić dużo bramek to musisz niestety tak bronić :/
  • Odpowiedz
@BooB: albo 'precyzyjne wykonczenie'.. . Ja nie moge grac z tym slupkiem nad zawodnikiem, bo nie moge sie skupic. Wychodze na dobra sytuacje i zamiast patrzec gdzie strzelam, to ja patrze na pasek, zeby trafic idealnie i nigdy tak trafic nie moge ( ͡° ͜ʖ ͡°) a bez tego wskaznika po prostu wale i sa duzo lepsze efekty
  • Odpowiedz