Wpis z mikrobloga

• 1025
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lronman: automat na początek, potem tempomat, a ostatnio w Cadillacu odkryłem prawdziwy miód - czujnik martwego pola, ahhh jakie to były cudowne wrażenia z jazdy, prawdziwa wisienka na torcie
  • Odpowiedz
@lronman: dobry automat to najlepsza rzecz na swiecie. Natomiast zdarzyło mi się kilka sytuacji, gdzie na skrzynię straszliwie przeklinałem i dużo lepiej by mi się jechali manualem. Chociażby nowy Grand Caravan. 1% podjazd powoduje, że skrzynia zaczyna o---------ć rzeczy niestworzone
  • Odpowiedz
via Android
  • 162
@buczubuczu co ty bredzisz ziomek, chodzi tu o wygode z jazdy, samochod ma jechać do przodu lub tylu a ty masz nim kierować a nie jak chłop z 1950 przerzucać biegi, auto ma to robić samo. No ale jak mentalność plebsu to i zupe będą jeść z gara bo czyściej.
  • Odpowiedz
@lronman: ogólnie a7 to nadauto, zwłaszcza ten przedliftowy i poliftowy. Wygoda, przyspieszenie, wyciszenie wewnątrz, stylówa auta... bajka ;) U siebie mam s-tronic z 2012 i ja dotąd najlepsza skrzynia jaką kiedykolwiek miałem. Zero awaryjności, nawet po książkowym s----------u roboty przez ASO, które po dynamicznej wymianie oleju w skrzyni przekręciło nakrętkę od obudowy filtra, która z czasem pod ciśnieniem na przetarciu pękła a w skrzyni zostało 0.5L oleju (zamiast ~7.0L). Skrzynia
  • Odpowiedz
no wiadomo ze jazda autem które kosztuje tyle co mieszkanie to bajka

@Shmit: Jeździłem m.in. Mercedesem AMG GT-Coupe czy sportowym Mini... i różnicy poza stabilnością przy b. wysokich prędkościach (~200 km/h - czyli tyle ile nie jeżdżę prawie w ogóle) nie widzę.
  • Odpowiedz