Aktywne Wpisy
DoktorMorela +74
Eksperci:poród drogami natury jest lepszy
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
źródło: Screenshot_20260527_072033_Samsung Internet
Pobierz
Szychasekk +90
#latwogang
Trzeba zbierać niestety na kolejną zbiórkę dla cancer fighters. Koszty działania fundacji niestety pochłonęły większość środków. Buty dla pani prezes za 5 tysięcy złotych, telefon za 6 tysięcy złotych i wiele innych ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście żart, ale zawsze mnie śmieszy jak ludzie zbierający pieniądze na tych fundacjach bawią się za te pieniądze, z jednej strony każda złotówka jest ważna więc wpłacajcie a z
Trzeba zbierać niestety na kolejną zbiórkę dla cancer fighters. Koszty działania fundacji niestety pochłonęły większość środków. Buty dla pani prezes za 5 tysięcy złotych, telefon za 6 tysięcy złotych i wiele innych ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście żart, ale zawsze mnie śmieszy jak ludzie zbierający pieniądze na tych fundacjach bawią się za te pieniądze, z jednej strony każda złotówka jest ważna więc wpłacajcie a z
źródło: IMG_9494
Pobierz

https://medium.com/@schild_23338/diablo-immortal-or-how-to-read-a-room-eb2484934c34
Doskonały artykuł dotyczący całego zamieszania związanego z Diablo Immortal, jest to też świetny komentarz odnośnie "dziennikarzy growych". Kilka fragmentów, by zachęcić do czytania:
Taguję również #crpg bo ten tekst jest świetny, ponadto zawiera trafny moim zdaniem komentarz co do tych spraw, z którymi fani crpg też się muszą mierzyć, jak właśnie postawa dziennikarzy, czy inwestorów. No i wiem, że po prostu sporo osób z tagu zainteresuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#diablo #diablo3 #gry
źródło: comment_ILFjBtwQezDGjDTFgJRJOx54GtDtRgs1.jpg
PobierzTen gatunek H'n'S to tragedia. Cokolwiek wymyślą to i tak wielcy internauci i fani to zjadą
XDD