Aktywne Wpisy

Nehro +87
Nie no gość wchodzi do restauracji pełnej ludzi i rozkłada kamery, mikrofony, światła, jupitery, wali ludziom lampą po oczach którzy siedzą za nim i jeszcze jest zdziwiony że został poproszony o opuszczenie restauracji xD
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
źródło: Screenshot_1
Pobierz
No i co ja Wam powiem… to wszystko dla Was i dla show. A mi ch*j w… XD
#primemma
#primemma

https://medium.com/@schild_23338/diablo-immortal-or-how-to-read-a-room-eb2484934c34
Doskonały artykuł dotyczący całego zamieszania związanego z Diablo Immortal, jest to też świetny komentarz odnośnie "dziennikarzy growych". Kilka fragmentów, by zachęcić do czytania:
Taguję również #crpg bo ten tekst jest świetny, ponadto zawiera trafny moim zdaniem komentarz co do tych spraw, z którymi fani crpg też się muszą mierzyć, jak właśnie postawa dziennikarzy, czy inwestorów. No i wiem, że po prostu sporo osób z tagu zainteresuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#diablo #diablo3 #gry
źródło: comment_ILFjBtwQezDGjDTFgJRJOx54GtDtRgs1.jpg
PobierzTen gatunek H'n'S to tragedia. Cokolwiek wymyślą to i tak wielcy internauci i fani to zjadą
XDD