Wpis z mikrobloga

A gdyby tak jakiś deweloper wybudował nowe osiedle dla ludzi, gdzie w regulaminie stałby zakaz posiadania psów, kotów, świń. Masz psa, nie kupisz mieszkania. Chcesz kupić psa, sorry nie masz prawa albo musisz się wyprowadzić.
Marzy mi się takie osiedle. Chcesz zwierzaka, wyprowadź się na wieś do domu. Bo normalni ludzie maja dosyć skomlenia, ujadania kundli, bycia obwąchiwanym co krok albo srające kundle na trawnikach, sikających na auta.
#mieszkanie #deweloperka #niepopularnaopinia
E.....n - A gdyby tak jakiś deweloper wybudował nowe osiedle dla ludzi, gdzie w regul...

źródło: comment_ZRhwpj3SHomP62S9QNWpOOaNjYxAy8BZ.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paramite No co Ty, w płycie z prlu to przez otwarty kibel można pogadać z sąsiadem z dołu( ͡º ͜ʖ͡º) Powoli bedzie wchodzić egzekwowanie norm akustycznych w budownictwie czy jakoś tak.. Teraz nikt tego nie sprawdzał odbierając budowę.
  • Odpowiedz
Ale marzy mi się osiedle z zakazem posiadania dzieci.

@Karbon315: @rbk17: w USA są takie osiedla - dla seniorów. Nie wolno mieć dzieci, przy zakupie składasz deklarację że dzieci nie ma i nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@elpredatoro: zgadzam się i z autorem i przedmówcą. Ogólnie to nie jestem jakoś mocno prozwierzakowa ale k---a.
Kupiłam mieszkanie i mi przyszła Sasiadka zapowiedziała ze na swoich 40 k---a 40 metrach CHCE SOBIE KUPIĆ OWCZARKA NIEMOECKIEGO. Nie dość ze szkoda psa to ja pracuje w domu...
kupiłam mieszkanie „na rogu” 3 stronne i poza sąsiadem z góry mam tylko k---a tą kretynke....
  • Odpowiedz