Aktywne Wpisy

lubie-sernik +152
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +311

Nigdy nie prowadził kancelarii prawniczej, od początku koncentrował się tylko na wysokich funkcjach w samorządzie.
#gdansk #polityka
źródło: comment_WWdNPc9pzH0cKtCeNXRM7qD1AtZj7D95.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Honorowi Krwiodawcy.
Mnie poza chęcią pomagania kusi te osiem czekolad :)
źródło: comment_aRkDN71xPNJ31yIIT9HeA6j1devnJkyB.jpg
Pobierz@qwarqq: Tylko przed tym jak został przewodniczącym 4 lata był radnym. Razem 8 lat doświadczenia i poznawania struktur i miasta.
Kacper nawet idąc na ustawkę pod GAiT nie jest przygotowany co do działania systemu komunikacji miejskiej w Gdańsku. A doświadczenie to ~rok na stołku jako doradca w Energa...
I weź na przyszłość taguj #polityka