Wpis z mikrobloga

• 18
  • Odpowiedz
@TaoHosts: xD chyba jaja sobie robisz. To o czym mowisz przy niskim wzroscie i slabej twarzy nie bedzie nawet brane pod uwage.

@xtomek99: @ChamskoCytuje: sama fryzura nie ma duzego wplywu na wzrost atrakcyjnosci, bardziej liczy sie ogolny stan owlosienia - zakola, kolor, gestosc itp. Jakie to ma znaczebie czy facet jest obciety na 10mm czy ma zaczesana grzywke? Marginalne
  • Odpowiedz
@Baitka: tu mowa o normikach którzy stanowią wiekszosc. Przegryw z pryszczatym ryjem i cofnieta szczeką nawet z najladniejszym włosami gowno moze, za to chad #!$%@? sie na pałe sam maszynką i nadal jest git. Fryzure normik musi robic pod ksztalt twarzy
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Baitka: to że dobra fryzura poprawi wygląd twarzy (np. będzie wydawała się być dłuższa). Jeśli chodzi o jakość owłosienia to podobnie, gdyż dobrana fryzura zniweluje niedoskonałości typu zakola.
@ChamskoCytuje: nie każdy chad będzie przystojny bez włosów.
@TaoHosts: czyli różowe nie szukają partnerów a wyłącznie przyjaciół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ile punktow moze dodac optymalna fryzura ?

@AnonimoweMirkoWyznania: Moim zdaniem może zmienić wygląd (a więc i powodzenie) diametralnie.
W pierwszej kolejności odradzałabym ścinanie się na tzw. zapałkę (najmodniejsza fryzura wśród Polaków). W tym prawie każdy wygląda źle, albo wręcz jak seba-recydywista. Lepsze są raczej dłuższe włosy, fajnie ułożone, zadbane (polecam nie tylko szampon, ale i odżywkę, uwierz, że zmienia bardzo dużo). Jeśli masz rzadkie i proste włosy, to zapuszczanie bardzo
  • Odpowiedz
@gkioepsmnvjeslvnkuewalxpobnf: Z paskudnej mordy nie zrobi ci ładnej, ale możesz mieć przyzwoity ryj i się oszpecać nieświadomie. Nie dam zdjęć, bo opieram tę opinię na własnym przykładzie. Poszedłem do dobrego barbera, ściąłem kuca, jebłem porządnego undercuta i nagle pierwszy raz w życiu zacząłem słyszeć, że jestem przystojny od kogoś innego niż babcia albo mama.
  • Odpowiedz