Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spere: ja to się obawiam, żeby jakiś katotalibaniec nie napadł na takie dziecko, już rok temu ciotka mi opowiadała że w bloku jeden somsiad na nie nawrzeszczał gdy zapukały do drzwi
  • Odpowiedz
@spere: To akurat normalne w środowisku katokonserwatywnym, nie tylko wśród elit. Najczęściej ciotki dewotki wielokrotne rozwódki mają najwięcej do powiedzenia na temat obyczajowości współczesnych dziewczyn ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedyś mój wujek zgasił jedną jak przeżywała że kuzynka ma kolczyk w pępku czy coś, przypominając jej że jak była w jej wieku to już miała 3 dziecko z 2 chłopem ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 41
@smieszekjanek: w ogóle ten tupet Martusi, wielokrotnej rozwódki, każde dziecko z innym chłopem, pouczającej co jest moralne i chrześcijańskie, a co nie xDD

@spere To jest cecha wszystkich konserwatystów. Im ktoś większych konserwatysta tym ma większe ego i tupet. Ja nawet stwierdziłem, że konserwatyzm to wymagane od innych ludzi przestrzegania określonych norm i zasad ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@spere: poprzedniego kopła w dupę, bo poszedł siedzieć za wyłudzenia, więc się chyba nie dziwisz.. puenta: aby się dorobić i mieć fajną laskę, trzeba kraść ;d
  • Odpowiedz
Kiedyś mój wujek zgasił jedną jak przeżywała że kuzynka ma kolczyk w pępku czy coś, przypominając jej że jak była w jej wieku to już miała 3 dziecko z 2 chłopem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kozajsza: Pewnie dostal w odpowiedzi argument "ale kiedys to inne czasi byli" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz