Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zwichrowany: Zgadzam się, ja to wszystko wiem bo śledzę losy Konona praktycznie od początku jego "kariery".
Tyle że chodzi o to że jak ktoś się zainteresuje uniwersum powiedzmy od roku no to po filmikach Konona szybko stwierdzi jaki on jest biedny itd. dlatego też między innymi napisałem ten wpis.
Wyłania się inny obraz Konona niż jest w rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@dizel81: logika na poziomie debla jakie to typowe na tagu. Dzieciak pisz pracę domową na polski a nie bzdury tu na tagu.
Jedna rzecz Konin stworzył majora a skoro go stworzył tumany jedne to jak może na nim zerwać. Te ich kłótnie to są dla was na pokaz a wy potem jeden z drugim idiota rozprawkaipiszą na ich temat... Knur i major biją was na głowę inteligencja... Zerwać na bezrobotnym
  • Odpowiedz
@dizel81: jakby major był prześladowań to by się wyprowadził a każdy kto ma trochę oleju w głowie wie że Konona to major złapał jak byka za rogi..... poza wami durniami co mu na wyprowadzki placicie co jakiś czas :))) osly Konin zeruje na major że hahaha może jest sprytny i fałszywy ale zerwanie jest w drugą stronę. Major tak się boi wyprowadzi że w końcu Opla kupił..
  • Odpowiedz
@januszaldo:

wyskoczą hunwejbini Bembena którzy z reguły śledzą uniwersum od czarnego grudnia jeśli nie krócej

Tak bardzo to. Jeżeli major rzeczywiście uderzył konona to należy mu się w najlepszym wypadku mandat, a w gorszym w------l delykatny dla odmulenia żeby wbiło mu się do nitro łba, że nie można bić słabszego kto na dodatek dał dom nad głową. Z drugiej strony ludzie którzy traktują Konona jak cnotkę niewydymkę to ludzie którzy
  • Odpowiedz
@dizel81: powiedział wam prawdę a nie fałsz. Przecież nie od dziś wiadomo że Knur to dwulicowa świnia lubiąca przeinaczać wszystko na swoją modłę. I żeby nie było z jojora też niezłe ziółko.
  • Odpowiedz
@Saturax: prawda jest taka,że j00r i bemben są leniwi,jeden by chciał władzić drugim i na odwrót.Obaj tylko czekają na piniążki i kababy.Najlepiej żeby za nich drzewko porąbać,na podwórku posprzątać,węgiel kupić i rachunki opłacać.
  • Odpowiedz