Aktywne Wpisy
Jakimialemlogin +974
Będąc na urlopie we Władysławowie zauważyłem ciekawą rzecz xD otóż patrol straży miejskiej przyczepiał się, legitymował i robił zdjęcia dziewczynkom na stoiskach z tatuażami i warkoczykami, a przy wejściu na plażę 3 razy w ciągu jednego dnia spotkałem oszustow grających w 3 kubki i nikt ich nie legitymował ani nic xD #wladyslawowo #morze #morzebaltyckie #wakacje #urlop

Umeraczyk +271
źródło: temp_file346403677342696588
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Brzmi trochę jak fejk, ale z czego to miałoby być zmontowane? Poznaje ktoś fragmenty jakichś wcześniejszych wypowiedzi? Bo ja nie.
Czyli podsumowując: W piątek lub w sobotę Major rzucił widelcem i trafił Kononowicza w czoło. Krzycho zadzwonił na 112 i przyjechała milicja z Komisariatu III. Kononowicz potwierdził zdarzenie, a Major nie wypowiedział się. Konsekwencji nie było, ale policjant kazał Majorowi wyprowadzić się do 14 dni. Major wyszedł prawdopodobnie bez sprzętu, więc jeszcze wróci. Kononowicz twierdzi, że chce, żeby Major się wyprowadził. Czyli sprawa otwarta, były już podobne historie. Teraz
Może w tej niedzielnej rozmowie z Meksykiem chodziło o zdarzenia z piątku lub soboty, a Meksyk zrozumiał, że służby stoją na Szkolnej aktualnie.
jeżeli to prawda to szykuję się afera o mocy 1000 Słońc
To jest ta rozmowa:
https://youtu.be/Ajafcpy8lKs?t=295
Chyba jednak chodziło o czas przeszły, czyli że karetka i policja była. Wszystko się potwierdza.
Klasyczna fantazja Pana Krzysia z tym biciem się. Jak Major dotknął go sklepieniem czaszki, to tak się przestraszył, że zaczął łkać. I chyba zapomina, że ma 54 lata, a Major z Menelem po 40. Ciekawa jest końcówka, że Major sprzedał Meksyka Kononowiczowi z wciąganiem nosem. ;-)
Jeśli rzeczywiście policjant kazał Majorowi się wyprowadzić, to on naprawdę może to zrobić, bo ma respekt do tej służby, chociaż to nie ma żadnej mocy prawnej.
Mialem napisac dokladnie to samo. W ogole najlatwiej chyba Konona przekupic kinszczyzna z Kerfuru. Major przekabacil juz go tak 3 razy. Meksyk powinien o tym pomyslec przed nastepna proba pojednania z Wielkim Warmianinem