Aktywne Wpisy
pearl_jamik +63
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
6:42 Jak duże gość musi mieć umiejętności? Czy przy takiej prędkości przejazd np po plamie oleju albo piasku albo wodzie to jest 100% wypadek na moto?
#kiciochpyta #motocykle
#kiciochpyta #motocykle
Fajnie ze rucha, ze ma dziewczyne, ze nie musis sie przejmowac czy bedzie mial dziewice, bo pewnie niejedna zaliczyl i nie ma takich kompleksow jak ty czy ja.
K---a, fajnie sie smiac z czlowieka, ktory nigdy nie mial dziewcyzny i chce swoj pierwszy raz przezyc z dziewczyna, ktora tez tego nie robila? Zeby obydwoje oddali sobie ten dar? Czy ja naprawde jesli chce miec dziewczyne to musze wziac wyruchana?
"Traktowanie kobiety jako uzywanej to uprzedmiotowienie" - a dawanie d--y Sebom drechom ktorzy cie bili w gimbazie/szkole sredniej, a nastepnie przychodzenie do ciebie bo "oni byli dupkami, a to ty jestes wrazliwy i kochajacy facet" - to nie jest uprzedmiotowienie mezczyzny?
Potem o16-latkach - a widziales Adasiu jakas dziewice 18+? Bo ja slyszalem moze o 3. - zadna z nich nie chciala sie ze mna przespac, za to napalaly sie na pospolitych idiotow niedorastajacych mi do piet.
#patologia #patologiazewsi #patologiazmiasta #rozowepaski #logikarozowychpaskow #bialorycerstwo #s--s #zwiazki #youtube #polskiyoutube #rakcontent #fanggotten #biedaumyslowa
Komentarz usunięty przez autora