Wpis z mikrobloga

@adam2a mam farta, że moja pani od religi jest w miarę tolerancyjna i mówi, że homofobia nie jest zgodna z nauką Kościoła. Twierdzi, że sam homoseksualizm nie jest grzechem, ale seks homseksualny juz tak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
@JuneJohn: a mi sie wydaje, ze nie potrzebuje uwagi i zrozumienia, bo doskonale zdaje sobie sprawę, ze bycie homoseksualną to nic dziwnego ani wymagającego specjalnego wsparcia.

Jej tweet ma zupelnie inny wydźwięk którego chyba nie zauwazasz. Orientacja seksualna jest jedynie w tle.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
@JuneJohn: patrzcie na mnie patrzcie na mnie kiedyś to było ja nie pisałem na internecie a teraz mają czelność pisać że ktoś ich obraził. Mamo zwróć na mnie uwagę młodzież teraz używa sieci społecznościowych a ja nie używałem i jestem dzięki temu wyjątkowy a oni nie.

Tylko tyle widze w tym komentarzu niestety.
  • Odpowiedz
@adam2a piękny scenariusz na gownoburze.
Szkoda, że mnie to nie spotkało. Wstałbym i powiedział, że jestem bi. Czy ksiądz podtrzymuje swoje słowo i każe mi opuścić lekcje w publicznej szkole? Jeśli tak to wychodzę, idę do prawnika i do Brukseli jadę kręcić afere, że prześladujo i dawać mnie tu ojro odszkodowania i wycofać religię ze szkół bo tak być nie bedzie. Jeśli nie to ksiądz ma cofnąć swoje słowa i przyznać
  • Odpowiedz