@Clefairy: nie widziałam całego nagrania z zeznaniem co jest chyba kluczowe żeby jednoznacznie stwierdzić czy gówniarz kłamał czy nie a aż tak mi nie zależy żeby to robić ani czytać kilka tysięcy stron dokumentacji xD poza tym szorowanie garażu przez obu w wieczór morderstwa i rozpalenie ogniska xDD molestowanie innych kobiet, Brendana i innych siostrzenicy, ten typ to czubek i pokazywanie jego schorowanych rodziców nic nie zmienia
@Clefairy: przecież są dowody na samochodzie w postaci krwi i potu i braku spójności w zeznaniach na temat tego co robił xD poczytaj sobie tego reddita gdzie jest tona dobrych postów ze źródłami chyba bo manipulacją to jest tutaj MaM
Mogło wcale nie być tyle krwi na pierwszym miejscu niż się wydaje i każda teoria o tym co się działo w sypialni i garażu nie jest lepsza od innej, co nie zmienia faktu jest krew jest a steven mógł przecież nie zostawić ślady na kierownicy podciągać i zakrywając rękawy itp
Chyba że bardziej wiarygodna jest dla ciebie teoria o zbieraniu krwi ze zlewu bo jeśli tak to nie mam pytań xD
@Clefairy: Avery przyznał w zeznaniach że dotykał samochodu, poza tym jakim cudem policja by wiedziała że pare kropel krwi jest w zlewie dokładnie w tym czasie w którym steven wyszedł z domu
http://toppodcast.com/podcast_feeds/rebutting-a-murderer-iheartradio/
Podcast o tym czego nie pokazali w serialu
W drugim do wszystkiego sie odniesli.
Pierwszy był stronniczy, ale w drugim wzięto do siebie krytyke i poruszono wszystkie te fantazje Kratza.
Skoro jest winny to jakie masz dowody na wine Stevena? Kathleen płaci 10 tysiecy dollarow za dostarczenie takiego dowodu.
Na co czekasz?
Chyba że bardziej wiarygodna jest dla ciebie teoria o zbieraniu krwi ze zlewu bo jeśli tak to nie mam pytań xD
Sama
-zdziwie Cię, ale w samochodzie są światła wewnętrzne
-hipoteza za zlewej jest tylko trybikiem do uruchomienia nowego procesu