Wpis z mikrobloga

@scotieb: Różnica jest taka, że z religią się nie rodzisz, dzisiaj jesteś katolikiem, jutro satanistą, a pojutrze muzułmanem.
Jak jesteś hetero to nie da rady byś się zaczął interesować chłopakami.
  • Odpowiedz
@scotieb ale kto tu kogoś zmusza? Do akcji zgłaszają się same szkoły, mogą je też zgłosić uczniowie i rodzice. KPH wysyła plakaty, nie wysyła edukatorów, nie wpływa na plan lekcji, ani treść zajęć. Nauczyciel zdecyduje, czy oprócz wywieszenia plakatu zrobi jakieś zajęcia, a skoro to dodatkowa godzina, to musi być dla chętnych.
  • Odpowiedz
@Leniek Ooo cholera wiedziałem że to będzie XD A masz obowiązek być na tym? Czy przeszkadza Ci sama obecność duchownego?

Tutaj uczniowie o innych poglądach muszą oglądać tęczowe plakaty
  • Odpowiedz
A masz obowiązek być na tym?

@scotieb: a na tęczowym evencie obecnośc jest obowwiązkowa?

Czy przeszkadza Ci sama obecność duchownego?

Ksiądz był zwyrolem, a ja tam za czasów szkolnych lubiłem jak mnie ksiądz po kutasie masował więc chętnie uczęszczałem na religie. A
  • Odpowiedz
Tutaj uczniowie o innych poglądach muszą oglądać tęczowe plakaty

@scotieb: no rzeczywiście, plakaty z napisem "szkoła przyjazna wszystkim" zrobi z nich gejów i lesbijski.
  • Odpowiedz
@Nedkely: czemu kłamiesz? po pierwsze - większość nastolatków przez pewien okres życia interesuje się chłopakami, po drugie w sytuacji gdy mężczyzna zdradzony przez ojca szuka swojego "ojca duchowego" łatwo go uwieść. Po trzecie po ciul w ogóle ta akcja?
Po czwarte - p. Anna Grodzka zmieniła orientację z hetero na homo kilka lat temu po terapii hormonalnej, można?
Janusz, chyba nie jesteś transfobem? xD
  • Odpowiedz