Aktywne Wpisy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kenay +16
List pożegnalny już wydrukowany. Aby nie zginął zostanie rozesłany jutro rano na meila do najbliższych. To jest ten moment, w którym człowiek doszedł do ściany i aby dłużej, oraz bardziej się nie męczyć postanowił zakończyć to tu i teraz. Wybrałem chyba najbardziej bezbolesną metodę - zaczadzenie w odpalonym samochdozie. Miał być sznur, ale nie wiem czy dał bym radę, a tak tylko usnę i po sprawie. Tylko nie idźcie w moje ślady.
Imho Jaki zrobił mega dobrą robotę w kampanii. Ale poza nim też na pewno byli ludzie.
Będzie Gronkiewicz vol2
Naprawdę ludzie to debile
#warszawa #wybory #polityka
Typowe myślenie debila, albo PiS albo po bo innych to nie ma, nie?
Po wystawiło największego idiotę, a i tak wygrało. Naprawdę kuriozalna sytuacja.
Komentarz usunięty przez autora
przecież te 12 lat kompletnie zmieniło Warszawę, co w tym złego? inb4 kamienice
To mnie przeraża bo jestem z Krakowa :-(
@ruok: i bardzo dobrze. Mieszkam w warszawie od 8 lat i przez ten czas miasto zmienilo sie nie do poznania. Wiec tak, bardzo chce hgw vol 2 zamiast populistycznych 15 linii metra
Czyli jak 99% sceny politycznej. Ludzie inteligentni, którzy coś sensownego w życiu zrobili nie pchają się do polityki.
Lepiej byłoby wszystkich polityków wysłać na księżyc.
XD co tam że to złodziejka, co tam że afera reprywatyzacjna, głosujmy dalej
To wyobraź sobie ile by się dobrego stało bez rozkradania tej kasy
Masakra, jakby ktoś z PiSu takie coś odwalił to za cholerę bym nie oddała na takiego kogoś głosu. Ale no tak, jak pisałam, w Polsce wszyscy ślepo idą za logo partii, która jest im najbliższa.
Uważam za idiotów ludzi głosujących na złodziei czy osoby które miały już szansę wykazać się w polityce, a nie zrobiły NIC