Aktywne Wpisy

Mirki, mamy 2026 rok. Żyjemy w czasach „cyfrowej pustyni” - niby każdy ma 5G, telefon pod ręką i setki znajomych w social mediach, a jak przychodzi co do czego, to wieczory spędzamy, gapiąc się w niebieskie światło monitora.
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Jak często spotykasz się z ludźmi twarzą w twarz (poza pracą/szkołą)?
- Codziennie (mam paczkę znajomych / partnera / itp) 20.7% (600)
- Bardzo często (3-4 razy w tygodniu) 4.8% (139)
- Regularnie (1-2 razy w tygodniu, głównie weekend) 14.3% (416)
- Sporadycznie (raz na dwa tygodnie) 14.9% (433)
- Rzadko (raz na miesiąc lub rzadziej) 20.3% (589)
- Prawie wcale (nie pamiętam kiedy) 8.0% (232)
- Tylko kontakt online (wykop, komunikatory) 2.2% (65)
- Chciałbym częściej, ale nie mam z kim 6.0% (175)
- Jestem świadomym samotnikiem i tak mi najlepiej 7.7% (222)
- Inne - wyjaśnię w komentarzu 1.0% (29)

Kantar +116
Oglądam inne ujęcia tej akcji.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
źródło: IMG_6881
Pobierz

Korzystał ktoś z tej usługi Withdraw na Banggod? Działa to bez problemu? Jakbym zlecił zamianę zebranych punktów na dolary i wypłatę na PayPala to długo trzeba czekać? Wypłata w ten sposób jest darmowa, czy coś mi pobiorą?
Planuję zrobić zakup na Banggood. Z kuponem zniżkowym miałbym rabat $12. Za to obniżając cenę punktami uzyskałbym rabat $25, czyli jeszcze korzystniej. Mogę skorzystać albo z kuponu albo z punktów. Ale... gdybym najpierw wypłacił sobie równowartość tych punktów na PayPala, a przedmiot kupił z rabatem $12, częściowo opłacając go dolarami z tej wypłaty punktów, to w sumie zaoszczędziłbym $37. Brzmi nieźle, ale może gdzieś tu jest haczyk?
#banggood #chinskiecuda #cebulaonline
@eshabe:
prawdopodobnie kazdy spamer
@sylwek2k: Dlaczego nie? Chodzi o jakąś prowizję za wypłatę na PayPala i dlatego nie dałoby mi to razem $37 dolarów oszczędności? Bo niby jest wspomniane, że opłaty ponoszę ja, ale jakie to opłaty, to już tam nie wspomnieli. Dlatego pytam się tych, którzy wypłacali i jak to u nich wyglądało.
@eshabe:
wszystkie :]
No nie wspominaja, bo to jest pobierane przez paypala, a nie przez nich :] Oni wysylaja tyle, co zlecasz, a dostajesz na konto mniej o oplaty stale i prowizje paypalowe
@eshabe:
Pewnie rowne 0 :D
Wyświetla mi, że mam 3707, tak jak wyżej już wspominałem. Wszystkie te punkty są za zakupy u nich i inne akcje promocyjne, ani jednego za reflinki. Miałem ich więcej, ale stare systematycznie wygasały.
To są punkty z reflinkow - więc tak, uda ci się je wypłacić. Opłata to chyba 80centow +4% (więc im niższa wypłacana kwota, tym mniej się dostaje % ;) bo tym większe znaczenie ma opłata stała ;) )
p.s teraz sprawdziłem dokładnie ile PayPal mi pobrał i wyszło 5.8% :D
Dziwi mnie to jednak, skąd mam te punkty, skoro to są niby z reflinków. Jak tak sobie grzebie w pamięci, to przypominam sobie tylko jednego reflinka do Banggood, którego podałem na blogu 3 lata temu i to by było na tyle. Z niego tyle by się nazbierało? Na ich stronie znalazłem teraz jakiś wykres zdobytych punktów z ostatniego