Wpis z mikrobloga

#polityka

Robiliście sobie ten test: http://www.testpolityczny.pl/

Pamiętacie swoje wyniki?

Wolność gospodarcza: 7

więcej od 33.6% uczestników testu

Tradycjonalizm:-42

więcej od 5.5% uczestników testu

Wolności obywatelskie:52

więcej od 88.9% uczestników testu

Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm
  • 187
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ghostface: Zrobi z Ciebie lewaka Twoje ~10k komentarzy, nikt nic dodawać nie musi. A Korwinowi do libertarianizmu daleko więc nie wiem co mi imputujesz, ale to typowe dla lewicowców, żeby Korwinem lub Pisem rzucać w każdego
  • Odpowiedz
@ghostface: Mam zrobić analizę Twoich chamskich komentarzy? Zawsze o tym marzyłem:/ Wiem, że na wykopie żaden lewicowiec się nie przyznaje do tego ale to już taka specyfikacja osób tutaj przebywających.
  • Odpowiedz
@Ryu: On pierwszy zaczął wciskać to określenie, ja tylko powiedziałem że nie jest libertarianinem. Widocznie to jakieś hobbym rzucanie Korwinem w ludzi i wypieranie się bycia "lewakiem".
  • Odpowiedz
@Postronny:

Mam zrobić analizę Twoich chamskich komentarzy?

Czyli nie potrafisz podać ani jednego komentarza, z którego wynika, że jestem lewakiem. Typowe. Kolejna konserwa się kompromituje.
  • Odpowiedz
@Ryu: Ja przy tym polskim na niektórych pytaniach musiałem zacisnąć zęby i zagłosować jak najbliżej, ale też nie tak jakbym chciał. Poza tym zbyt szczegółowe pytania, a przez to lekko #zdupy.
  • Odpowiedz
@ghostface: "wykopek", "czciciel Korwina", "konserwa" - super rozmowa, nie dziw się, ze nie mam ochoty wchodzić w głębszą wymianę zdań z Tobą, rzucasz tylko inwektywami bo tak Ci wygodnie.
  • Odpowiedz