Aktywne Wpisy

lubie-sernik +490
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
kwmd +48

Moja znajoma dostała rozpiskę na temat tacowego...
Komentarz usunięty przez autora
@NIEKONWENCJONALNA:
Też się zastanawiam. Niby wygląda jak fake. Ale jak patrzę na paski TVP mam tak samo, że się zastanawiam i nigdy do końca nie mam pewności xD
źródło: comment_OcyydFSTZmrDpPPmbiIfZFPXymjuSpJN.jpg
PobierzW Boże ciało ksiądz wyznacza po nazwisku konkretne osoby do: niesienia sztandaru, niesienia obrazów, niesienia baldachimu i prowadzenia księdza (tak, dwie osoby podtrzymują księdzu rączki, żeby mu nie oklapły). Na wsi wszystkio jest możliwe jeśli chodzi o kościół i księży.
Tak samo każdy Polak powinien się zastanowić na kogo głosować.
@mozdzierz_wszechruska
U mnie na wiosce robią dyżury do sprzątania kościoła, szczegółów nie znam, ale tak jest.
Ktoś tu napisał, że