Aktywne Wpisy
Niesondzem +267
wykopranger +36
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
I tak k---a cały Boży dzień. Czasami przez tą polkę- galopkę w głowie nie mogę zasnąć i muszę te myśli zagłuszać muzyką, bo inaczej dotrwam do rana wysnuwając kolejne wnioski niczym detektyw Dupin. Niebiescy, zazdroszczę Wam waszego pudełka nicości, w którym jest błoga cisza i mózg odnajduje ukojenie. Brzmi to wszystko jak kiepski trip po kiepskich dropsach no ale niestety to jest kobieca codzienność. Dobra, czas założyć słuchawki bo nigdy kuźwa nie zasnę
#gownowpis #logikarozowychpaskow #zalesie
licealistka detected
@pani_gozdzikowa: Coś musisz odstawić, nie wiem co ale coś na pewno.
Używam kremu - jezu ile marnujemy plastiku na świecie - wszystko wpada do oceanów ryby umierają - moze jutro łosoś na obiad - akurat kończę wcześniej to zdążę pojechać kupić - obok rybnego jest obi to wejdę po pudełko którego potrzebuje - musze spisać nip z pracy do faktury - musze kupić nowy kalendarz - i zaplanować urlop na święta - moi
To jeden z powodów dla których zapominamy niewiele rzeczy. Z resztą te myśli przecież nie są uciążliwe i jakieś paranoiczne, to leci samo w głowie jak teskt piosenki z reklamy. :D
Po pierwsze gonitwa mysli w formie patologicznej wystepuje u obu plci, po drugie mezczyzni nie maja stanu, w ktorym nie mysla o niczym, zwyczajnie rozumieja, ze nie ma sensu wszystkiego co siedzi w glowie uzewnetrzniac, wiec czesto mowia, ze nie mysla o niczym