Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TaSQ: Rozumiem twoje dobre intencje ale niech Daniel dla dobra nas wszystkich nie komentuje gali ani nic z tych rzeczy. Ale fakt faktem promował te gale bardzo mocno i coś mu sie za to należy jednak nie wiem co mogli by mu zaoferować żeby wszyscy wyszli na tym dobrze
  • Odpowiedz
Mi ona wyglądała jakby spojrzał na mordercę, bo pewnie był w takim szoku, że nie wiedział czy czasem coś rafonix nie oszukał i nie założył np "metalowych majtek" pewnie nawet wtedy nie wiedział że to nie rafonix złamał mu nogę tylko sam sobie
  • Odpowiedz
@ToTylkoPajonk: Tu nie chodzi o to jak ma to komentować. Może być w tym totalnym amatorem, ważne, aby był popularny, promował przedsięwzięcie, a memy z jego nieudolności w tym fachu jeszcze bardziej by podbiły hype na to.
  • Odpowiedz
@endriu1307: Fakt, lepiej dla nas jakby zajął się streamami i dymami, ale Ja to pisałem z punktu widzenia dalszego dobra gali. Taki zamulony na każdym streamie Rafonix zniechęcałby mnie wręcz do tego widowiska, aniżeli Magical, który w moim przypadku denerwował gadaniem o treningach i ciężkim życiu i zachęcał do weryfikacji jego słów.
  • Odpowiedz
Jak magical ma komentować walki jak on nie potrafi normalnie składać zdań.

@ToTylkoPajonk: akurat jak na patolę to magical w składaniu zdań jest wybitny i mówię to bez cienia ironii
  • Odpowiedz