Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Zakup PPV to skromne podziękowanie za organizację gali i pokazanie że nie jest się złodziejem który sam od siebie nic nie da, a tylko wymaga. Skoro ktoś chce oglądać walki to niech się przyłoży i zapłaci za ich oglądanie.
@NERP: ty jesteś niepełnosprawny czy jak? Chodzi tu o to że gdy ktoś się chwali tym rachuneczkiem za 19zł to wydźwięk jest taki jak na screenie a nie chce mi się szukać więcej przykładów.
źródło: comment_s1L3y6dOmoUABsviUezOkO35arRnMS0G.jpg
PobierzZapłaciłem za dostęp bo uważam za WG, Bombel oraz masa innych osób zaangażowanych w organizacje, wykonała ogrom pracy, żeby dostarczyć nam trochę rozrywki.
@NERP: i dlatego tak się o to bulwersujesz? XD akurat ty miałeś dobrze wycięte więc wziąłem twoje xD