Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1105
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
oficjalniemartwa +514
User @Mega_Smieszek mnie zainspirował dziś memem o babciach.
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Pytanie kieruje do normalnych ludzi, którzy może mają jakieś doświadczenie w tym temacie i poznali swoje drugie połówki po studiach. Specjalnie to podkreślam bo zaraz usłyszę, że normalnych dziewczyn już nie ma, że są tylko same szlaufy co lecą dla kasy, na chadów, będzie tekst o betaorbiterach, o przegrywie, któś mi napisze, że jestem 2 na 10, żebym się nie wychylał z piwnicy itd.
Ostatnio długo dywagowaliśmy z kolegą na ten temat i z naszych rozważań wyszło, że najlepszym miejscem na poznanie takiej dziewczyny jest... kościół xD. Ja od siebie dodam, że jeszcze koncerty mogą być ciekawe, konwenty (choć tam trochę zbyt młode dziewczyny i raczej głupie), siłownia, Pokemon Go. Innych pomysłów nie mam #zwiazki #podrywajzwykopem
Kościół? Tak - jeśli jest dla ciebie naprawdę ważny.
Moim zdaniem z wiekiem panny poznaje się łatwiej.
Bo ludzie koło trzydziestki to przestają się krygowac. Jesteś kim jesteś, a nie jak w latach wcześniejszych - projekcja tego kim
@joolekk: niestety nie ogarnę, ale pomysł jest super ;)
@radek32241: aktualnie pracuje w Urzędzie Miasta w mieście powiatowym, mało jest młodych dziewczyn, jest kilka naprawdę super, ale wszystkie zajęte. O mieście powiatowym nie chce już pisać, bo to temat na osobną historię (najkrócej jak się da to w takich miastach po prostu nie ma dziewczyn których
@Vaerlin: to też jest opcja, oczywiście gdybym wszystko co przeczytam na wykopie brał za pewnik, to stwierdził bym, że na Tinderze są same szlaufy co szukają mega chadów i betabankomatów i
Sam poznałem ze 4 dziewczyny na dluzej na tinderze, obecnie jestem z jedna już z pół roku. Wiadomo, ze pełno tam karyn, ameb i takich #!$%@?, że rece opadają, ale jest tez całkiem sporo normalnych ludzi.