Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +337
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
KosmicznyBarszcz +1008
Jesteście gotowi na najgorszy świąteczny mem? Trzymam go na dysku od miesięcy, doczekał się XD
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
źródło: IMG_4892
Pobierz

Osoby biorące udział w marszu: w różnym wieku, wszyscy uśmiechnięci, zadbani, weseli.
Kontrmanifestacja: jakby dopiero co opuścili zakład karny, karyny, śpiewają coś na kształt Bogurodzicy xD #lgbt
źródło: comment_QTK6MErH9x5JXRNkHiKwwjitB5EGUYgw.jpg
Pobierz@Achaa: to jest jakiś argument?
albo to
@Zielonka696969: jakim większym? Nazywam cię tylko pajacem, a ty uczestników marszu nazywałeś pajacami i bydłem.
Aha, czyli skakanie i skandowanie to bycie bydłem, za to niczym nie podparte p---------e i insynuowanie manipulowania poprzez publikację niepociętego nagrania jest bardzo na poziomie. Śmieszny jesteś,
Komentarz usunięty przez moderatora
Zwrócenie uwagi na kolor i zabawę samo w sobie nie jest argumentem, staje się nim dopiero po zestawieniu z "estetyką" przeciwników: agresywnych, w---------h, zamaskowanych.
@qrnx: xD Przecież marsz na życiem np. to też cały przekrój społeczeństwa. A że ktoś cieszy mordę dać za argument xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@ediz4: świetnie, co w związku? Wyjaśniłem ci dlaczego wskazywanie na ten fakt ma znaczenie, czego nie zrozumiałeś?
Podobnie wyjaśniłem ci dlaczego ma to znaczenie. Czego nie zrozumiałeś?
źródło: comment_mtLXtvlbwthGQLZLq3Fzw2N74k6lDk6d.jpg
Pobierz@Zielonka696969: no i co z tego pajacu? Traktuję cię tak samo jak ty potraktowałeś uczestników marszu, jaki masz z tym problem?
Poradnik wzorowego homofoba.
1. Weź randomowe zdjęcie z marszu sprzed kilku lat.
2. Spamuj nim navikop.ru jako dowód, że tak wyglądają marsze równości.
źródło: comment_tM9n3jpDXEezPq98mzjoCbXaXVkA1gIp.jpg
Pobierzźródło: comment_jMdtmMEF0F3nEHj69bLlzP2m12TvOeeS.jpg
Pobierz