Wpis z mikrobloga

ty się popisujesz większym zasobem obelg

@Zielonka696969: jakim większym? Nazywam cię tylko pajacem, a ty uczestników marszu nazywałeś pajacami i bydłem.

Nazwałem bydłem bo się tak zachowywali, skacząc i drąc się.

Aha, czyli skakanie i skandowanie to bycie bydłem, za to niczym nie podparte p---------e i insynuowanie manipulowania poprzez publikację niepociętego nagrania jest bardzo na poziomie. Śmieszny jesteś,
  • Odpowiedz
@ediz4: tak, to są argumenty za tym, że poparcie dla postulatów równouprawnienia wyraża szeroki przekrój społeczeństwa. Jest to istotne o tyle, że prawilni i partyjni propagandyści po każdym marszu/wiecu/demonstracji/proteści czepiają się składu demograficznego uczestników: za młodzi to gimbaza, za starzy to ubeki itd.

Zwrócenie uwagi na kolor i zabawę samo w sobie nie jest argumentem, staje się nim dopiero po zestawieniu z "estetyką" przeciwników: agresywnych, w---------h, zamaskowanych.

zauważyłeś/łaś/łoś, że prawie
  • Odpowiedz
tak, to są argumenty za tym, że poparcie dla postulatów równouprawnienia wyraża szeroki przekrój społeczeństwa. Jest to istotne o tyle, że prawilni i partyjni propagandyści po każdym marszu/wiecu/demonstracji/proteści czepiają się składu demograficznego uczestników: za młodzi to gimbaza, za starzy to ubeki itd.

@qrnx: xD Przecież marsz na życiem np. to też cały przekrój społeczeństwa. A że ktoś cieszy mordę dać za argument xD
  • Odpowiedz
Przecież marsz na życiem np. to też cały przekrój społeczeństwa

@ediz4: świetnie, co w związku? Wyjaśniłem ci dlaczego wskazywanie na ten fakt ma znaczenie, czego nie zrozumiałeś?

A że ktoś cieszy mordę dać za argument

Podobnie wyjaśniłem ci dlaczego ma to znaczenie. Czego nie zrozumiałeś?
  • Odpowiedz
@BezSpodni: druga to zapewne ten łysy ubrany w kolorowe fiuty. Wiadomo przecież, że pojedyncze, kilkuletnie zdjęcie jest doskonałą reprezentacją wszystkich uczestników, wszystkich marszów, wszędzie.
  • Odpowiedz
@BezSpodni: nie jestem internetową bojówką żeby kolekcjonować dyżurne foty zastępujące argumentację. Poczekaj na jakieś znalezisko o paradzie równości, na 100% któryś z Twoich kolegów je wrzuci.
  • Odpowiedz