Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Achaa: Ciekawe, że w tym roku nie było kontrmanifestacji w innych miastach, w których wcześniej były, na przykład w Warszawie. Myślę że ludziom się już nie chce i wolą się zajmować poważnymi sprawami.

Ciekawe, czy Marsz Niepodległości będzie tak samo wielki, jak rok temu.
  • Odpowiedz
@Achaa: trochę nie rozumiem tej kontrmanifestacji, przechodziłam obok nich tuż przed marszem i akurat puszczali przemówienie Jaruzelskiego, kiedy ogłaszał stan wojenny xD jaki to ma związek?
  • Odpowiedz
@Achaa: mnie to zastanawia czy kontrmanifestanci myślą, że jak pokrzyczą "zakaz pedałowania" to nagle wszyscy staną się hetero czy co xD
  • Odpowiedz
2. Spamuj nim navikop.ru jako dowód, że tak wyglądają marsze równości.

@nexetpl: 3. Całe niepociete nagrania z marszu i wiele zdjęć pokazujących zwykłych ludzi określaj jako nieistotne i że widziałeś co inengo
  • Odpowiedz
@Achaa: Nie rozumiem ich. Są zazdrośni, że nie ma więcej facetów dla nich czy jak? Co im przeszkadza pochód z kolorowymi flagami? Tym bardziej, że tam nie było żadnych dziwnie przebranych ludzi, którymi tak się zachłystują tacy w argumentacji przeciwko tym pochodom.
  • Odpowiedz
@Achaa: Za samo to, że marsz dewiacji i zezwierzęcenia nazywany jest marszem równości, powinno się interweniować. Nie ma takich dwóch ludzi, którzy byliby równi, zależnie od przyjętych kryteriów zawsze ktoś jest lepszy a ktoś gorszy, podobnie z płciami, orientacjami czy rasami.
  • Odpowiedz