Wpis z mikrobloga

@ChoNoTu ja w poniedzialek umowilem sie na obejrzenie takiego samochodu,volvo s40 z 2002 roku.To ten sam model co Twoj?
Jezeli tak,to na co najbardziej zwracac uwage?
Wersja 1,8 benzyna,sprzedajacy mowil,ze to wersja z posrednin wtryskiem.
  • Odpowiedz
@ChoNoTu: tez naleze do ludzi, ktorzy wola 35000 zł wydac na dobre uzywane auto, niz 35000 zl na kupe z salonu. nie mówię o wyborze między nowa dacia z salonu, a kilkunastoletnia stara bmw 7, a raczej miedzy nowa dacia, a kilkuletnim focusem.
  • Odpowiedz
jak samochód w jakikolwiek definiuje twoje zdolności intelektualne to masz poważny problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Hadzi: No niestety ty z------ś, bo wszystko definiuje twoje zdolności intelektualne, tak samo wybór samochodu, jak pisanie debilnych postów na wypoku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chamik: "Zobacz Cytryn, mówi,oni wydali czternaście tysięcy na wóz. Wzieli na to
kredyt, spłacą dwajścia pięć, bo takie są stawki. Za cztery lata ten wóz będzie wart pińć
tysięcy, nikt tego nie będzie chciał brać, nawet handlarze. Dobrze, jak w ogle tyle
dostanie. Czyli gość jest dwajścia tysiąc do tyłu. A wiesz dlaczego???
Ja mówię, bo jest durny? Nie, mówi Grubas. On nie jest durny. Tylko jest biedny. A jest
biedny, bo
  • Odpowiedz
@Hatespinner: No niestety, ty z------ś, bo masz za ciasny umysł by dostrzec własną hipokryzje, gdyż wszystkie wybory definiują twój charakter, nie tyko w sposób pasujący do twojego światopoglądu i poczucia komfortu, hipokryto. Także tak, jeżeli kupno starej BMW jest równoznaczne z napisaniem sobie na czole „debil”, to kupno Daci, świadczy o zerowym temperamencie i byciu klapciuchem p--------m. Ale gdzie ja to pisze, jestem na Mirko.
  • Odpowiedz
@GreenFlem: no chyba zartujesz, auto niskiej klasy jak dacia absolutnie nie nadaje sie na dlugie trasy, chyba ze nie szkoda ci bolu plecow, szyi, straconego sluchu, odleżyn na nogach. nie wspominajac ze prowadzenie takiego suva jest o wiele gorsze niz niskiego bmw.
nie lubie beemek bo to dresowozy ale przy takim wyborze bym sie nawet nie zastanawial
  • Odpowiedz
ja w poniedzialek umowilem sie na obejrzenie takiego samochodu,volvo s40 z 2002 roku.To ten sam model co Twoj?

Jezeli tak,to na co najbardziej zwracac uwage?

Wersja 1,8 benzyna,sprzedajacy mowil,ze to wersja z posrednin wtryskiem.

@vegetassj1: generalnie ten model jest bardzo fajny, u mnie pojawilo sie troche korozji, bo przez ten czas w ogole nie byl regenerowany. Wiec korozja na progach. A tak to wiadomo: zawieszenie, hamulce, opony, praca silnika- tak
  • Odpowiedz
@GreenFlem: 6K to ja dołożyłem do swojego e46 na całe 3 lata, w eksploatację, OC, opony i do tego tankowanie xD
dill c-----y tracić na rok 6k, a później młode auto sprzedać za mniej niż 50% wartości.
W fajnie utrzymanych bmw najlepsze jest to że praktycznie nie tracą już na wartości o ile jest to coupe/cabrio :)
  • Odpowiedz
@GreenFlem: Tak się składa ze mam siostrzane auto tego z filmu czyli E87 ( jedynka ma 2/3 wspólnych części z trójka). Za wersje z 2008 2.0 dieslem 177 konnym w 2016 dałem 31 k. Z opłatami typu ubezpieczenie, naprawy, opony w pierwszym roku wydałem ok 40 k. W tym uwzględniłem chip na 215 koni. W tym roku rodzice kupili w tej cenie nowa Toyote Aygo i co? Mimo że moja
Zydomasoneria - @GreenFlem: Tak się składa ze mam siostrzane auto tego z filmu czyli ...

źródło: comment_en0L8rtsWG2zRd374gvVmyuV0VXiFJgK.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz