Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +191
#mecz #kanalsportowy #heheszki
Mati Borek podczas mitycznego nawiązywania znajomości ze światowej klasy piłkarzami (chwilę później Zanetti zwierzał się Mateuszowi z całego swojego życia i oczywiście przeszli na ty)
Mati Borek podczas mitycznego nawiązywania znajomości ze światowej klasy piłkarzami (chwilę później Zanetti zwierzał się Mateuszowi z całego swojego życia i oczywiście przeszli na ty)
źródło: 9532
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

E25!!!
źródło: comment_oagLm4JdpsUw47g8Zc8YyUq8dzCDh1qe.jpg
PobierzW bitwie nie był już chyba od 2 lat, przy obecnych warunkach praktycznie niegrywalny na VIII tierach (a domyślam się, że conajmniej 70% bitew to 5X tier VIII). Jak tu się mierzyć z czołgami pokroju O HO, defender i inne opancerzone HT, skoro nawet gold nie wyrabia.
Czekam na buff działa, tak samo jak dostają czołgi VIII tieru z preferencyjnym MM na testowym.
Czołg
źródło: comment_B16sPD1r9u2xVF7HOBSrFeL8laQS9zIj.jpg
Pobierzedit: ja mam nim niecałe 300 bitew tylko :D
źródło: comment_vwiMhP2poK2lTpAOQGJesXfQ230aMKHB.jpg
PobierzWystarczyło by odrobine podkręcić penetracje działa, żeby był użyteczny na VIII tierach, dając np penke ~170/250
WG jest winne samo sobie przez wprowadzanie power creep. Ludzie wylewają przez to na nich pomyje, bo kupili premki za 50ojro a po pół roku stały się niegrywalne, więc trzeba teraz buffować te które odstają. I buffy czekają wszystkie czołgi z preferencyjnym MM, e-25 również.
Wystarczy poczytać posty na forach zatytuowane "jaką premke kupić", i zamiast odpowiedzi typu "wszystkie
@niesubordynowany: MATKO NIE! Nie zabierajcie mi tego uczucia gdy tłuczesz w gościa co 2,5 sekundy z krzaka z 150-200 metrów a on Cię nie widzi i tylko macha rozpaczliwie lufą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
E25 nie powinien dzielić losu PZ II J z prostego powodu - jest ich za dużo. Dlatego WG coś musi z nim zrobić, żeby
To jak zbalansowałbyś E25? Nie,