Aktywne Wpisy
owocliczi +516
Post o Von Levicki vel Chahmentzki spadł z rowerka, dzięki szanownej moderacji z Klanu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Frajerzy z MLM dbają o to, żeby ich bzdury nie wylazły na wierzch, no bo kto by chciał potem dołączyć do ekipy wyśmiewanej w necie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mechanizm wyparcia jest silny, ale ma swoje granice.
Jako, że odzew zrobił się ogromny NO TO SIĘ
Frajerzy z MLM dbają o to, żeby ich bzdury nie wylazły na wierzch, no bo kto by chciał potem dołączyć do ekipy wyśmiewanej w necie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mechanizm wyparcia jest silny, ale ma swoje granice.
Jako, że odzew zrobił się ogromny NO TO SIĘ
km00787 +79
To jest mocniejsze od afery z Lewandowską. Żona Kamila Stocha, Ewa, pokazuje jak można się bawić bez męża. Wczoraj nagrała szereg relacji, w których opowiada jak jakiś czas temu zafascynowało ją selfie młodego ukraińskiego przystojnego typka, a właściwie jego oczy. Było to na tyle silne, że zaczęła z nim pisywać na insta... Wydarzenia potoczyły się tak, że spotkała się z nim na Ukrainie.
Z resztą, obejrzyjcie sami jej intymne wywody z instagramowych
Z resztą, obejrzyjcie sami jej intymne wywody z instagramowych
Zostałem dzisiaj ojcem, więc #chwalesie
Blablador, suczka. Będę o nią dbał, będę ją karmił, będę wyprowadzał nawet jak deszcz, śnieg czy wilki jakieś XD
Wytrenuję ją na psa bojowego, zaliże Was wszystkich na śmierć (。◕‿‿◕。)
Pierwsze siku - na chodniku!
Nie mam pojęcia jak ją nazwać. Ma rodowód - czy psy z rodowodem nazywać tak jak konie? Podoba mi się "Na Razie Nie Je Butów" ale sam nie wiem, dlatego trochę #kiciochpyta
#smiesznypiesek #psy #zwierzaczki
@Troester: jak chcesz kundelka to idziesz do schroniska, nie płacisz za niego tysiaka
@supersonicmikeoftheskies: Lubie takich ludzi.( ͡° ͜ʖ ͡°) Patrząc na to sympatyczne pyszczydło nazwał bym ją Kulka, taka mała turli turli.( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na koniec
@CzeXD: on się nie dał nabrać, miał tłumaczone. Z premedytacją kupił kundla z pseudo bo taniej, a kupno psa z normalnej hodowli to niepotrzebny lans rodowodem.
@Spajkodron3000: bo on pewnie nawet 6 tygodni nie ma, tylko "hodowca" tak powiedział. I tak dobrze, że powiedział 6, zwykle ściemniają, że ma pełne 8. Znajoma tak kupiła 8 tygodniowego szczeniaka który wyglądał na niecałe 5, skończyło się tym, że do ósmego tygodnia go socjalizowały nasz
-Dzień dobry czy to jest pseudohodowla bez jakichkolwiek certyfikatów?
-Tak.
-To poproszę labarbadora.
xD
Warto sie upewnic jakims badaniem moze.
Daj mnie tego słodziaka
Gratuluję.
Fajny blablador.
Życzę dobrej kondycji, cierpliwości i umiejętności funkcjonowania bez snu. Zwłaszcza w pierwszym roku. Pozdro ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozwolę się udzielić w tym wątku z zapytaniem, bo widzę tu wiele osób dobrze obeznanych w temacie.
Kilka lat temu jakbym słyszał podobną dyskusję odnośnie 'pseudohodowli'. Kupiliśmy szczeniaka Hawańczyka. Nie zależało nam na rodowodzie ale pochodzenie było dla nas wtedy istotne (coś jak z kupnem samochodu i jego historią). Zdjęcie dokumentu załączam poniżej. Wtedy traktowałem ten dokument jak metryka urodzenia. Czy coś z tym dokumentem jest nie tak? Wiem