Wpis z mikrobloga

Mirki drogie w odniesieniu do tego posta wrzucam update. Waga na ten moment to 79.5 kg, w najniższym momencie było to 79.2 kg. Czyli spokojnie udało mi się zejść 6 kg od wagi początkowej.

#rozowypasek i rodzina mówią że zmiana jest. Najwięcej mówi mi różowa, o tym że twarz się zarysowała ładnie, brzuszek zszedł i ogólnie jest lepiej. Jednak ja patrząc w lustro dalej widzę #bekazgrubasow i jest to dalej widoczne. Zgubiłem trochę ciałka, ale dużo zostało. Myślałem że 6 kg da więcej, planowałem jak pisałem 78 kg. Potem 74, ale wydaje mi się że dopiero 72 kg sprawi że w pasie będę miał tyle co w talii, i nie będzie boczków ani brzuszka. Smutek straszny, bo mimo straty tylu kilogramów to efekt w lustrze mizerny.

Staram się dokumentować co mogę więc mam zdjęcia z początku, mam zdjęcia z teraz. Pomiary też i wygląda to tak.
Początek Teraz
Brzuch: 110cm 105cm

Udo: 60cm 57cm

Waga: 84.8kg 78.2kg

To co ważne i tworzy pogląd na sprawę to 173-174 cm wzrostu. Więc osoby z wyobraźnią już wiedzą jak tragicznie to wygląda ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Od miesiąca podciągałem się na drążku w parku 5,6 razy dziennie, od tygodnia mam drążek w domu i podciągam się kilkanaście razy dziennie.

Jak ktoś chce śledzić to niechaj śledzi, chetnie przyjmę wszystkie rady i #!$%@?. Miłego wieczoru!

#mikrokoksy #mirkokoksy #odchudzanie #grubasy #zabijgrubasa #dieta

#kostkaprojekt bo zamierzam na przyszłe lato dociąć do kostki na brzuchu. Na tym tagu zawsze będą wpisy odnośnie redukcji, zapraszam do obserwowania /lub i/ #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 16
  • Odpowiedz
@Bovril: właśnie sytuacja jest o tyle śmieszna że miesnie mam, kiedyś trenowałem MMA, nadal wyciskam po 80 kg bez przygotowania. A jednak brzuch mam i to pokaźny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mulafasaa: ciężko cokolwiek ocenić bez fotki. Ja też jestem za wrzuceniem treningu siłowego, bo bez tego, po mocnej redukcji, staniesz się skinny-fat.
  • Odpowiedz