Aktywne Wpisy
snickers111a +115
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +87
#rozowypasek i rodzina mówią że zmiana jest. Najwięcej mówi mi różowa, o tym że twarz się zarysowała ładnie, brzuszek zszedł i ogólnie jest lepiej. Jednak ja patrząc w lustro dalej widzę #bekazgrubasow i jest to dalej widoczne. Zgubiłem trochę ciałka, ale dużo zostało. Myślałem że 6 kg da więcej, planowałem jak pisałem 78 kg. Potem 74, ale wydaje mi się że dopiero 72 kg sprawi że w pasie będę miał tyle co w talii, i nie będzie boczków ani brzuszka. Smutek straszny, bo mimo straty tylu kilogramów to efekt w lustrze mizerny.
Staram się dokumentować co mogę więc mam zdjęcia z początku, mam zdjęcia z teraz. Pomiary też i wygląda to tak.
Początek Teraz
Brzuch: 110cm 105cm
Udo: 60cm 57cm
Waga: 84.8kg 78.2kg
To co ważne i tworzy pogląd na sprawę to 173-174 cm wzrostu. Więc osoby z wyobraźnią już wiedzą jak tragicznie to wygląda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Od miesiąca podciągałem się na drążku w parku 5,6 razy dziennie, od tygodnia mam drążek w domu i podciągam się kilkanaście razy dziennie.
Jak ktoś chce śledzić to niechaj śledzi, chetnie przyjmę wszystkie rady i #!$%@?. Miłego wieczoru!
#mikrokoksy #mirkokoksy #odchudzanie #grubasy #zabijgrubasa #dieta
#kostkaprojekt bo zamierzam na przyszłe lato dociąć do kostki na brzuchu. Na tym tagu zawsze będą wpisy odnośnie redukcji, zapraszam do obserwowania /lub i/ #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)