Wpis z mikrobloga

To widzę że już pojezdzone. Do roboty na 8 a na Zewnątrz 2 stopnie. Termoaktywna i dobry tekstyl to wraz dla mnie za mało na taka pogodę. Rękawice kupiłem ocieplane ale i one przy 5 stopniach się poddają. Po mieście luzik ale jednak 40 km to już inna bajka.
Tylko ja taki zmarzlak czy wam też zimno?
#motocykle
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KasparowGaming: ja pod letnie rekawiczki wkladam takie cienke do biegania z decathlonu. A pod kurtka mam tylko tshirt. Mam hiflo II i podpinka jest swietna. Rekawiczki jednak musze kupic grubsze i dlugie.
Najgorzej mi w cohones bo akurat tak mi zawiewa przez bak. Na to jakiś patent by sie przydał...
  • Odpowiedz
@KasparowGaming: @wte_i_wewte: Są ciepłe termoaktywki to prawda, ale imho nie nadają się na moto. Głównie przez to, że są przewiewne. Jak spocisz się na jakiś światłach to podczas jazdy może robić się zimno. I w ogóle średnio trzymają ciepło przy wyższych prędkościach. Zdecydowanie bardziej wolę ubrać jakiś przylegający polarek.
  • Odpowiedz
@KasparowGaming: Przy plus 5 to proponuję jeździć w przeciwdeszczówce (inna sprawa że wtedy jesteś człowiek-termos i już przy +10 musisz zdjąć) albo dobry turystyczny z podpinką tekstyl góra i dół.
Każda termoaktywna jest 100x lepsza niż bawełna.
Pod rękawiczki drugie z ciepłego jedwabiu np. z decathlona ale nawet cienkie z włóczki dużo pomagają.
Ciepła kominiarka - bardzo ważne żeby Ci nie wiało po szyi i pod kask.
Całość ciuchów nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@NajwyzszaFormaSztuki: ja mam narciarskie i sa idealne do tego. Na nartach masz duze prędkości i czesto stoisz na wyciagach lub powoli jedziesz w gore. Mam tez do sportow zespołowych i ta jest ekstra przy 20 stopniach.
@R_3M: ale ze cale spodnie takie? Ja mam jeansy motocyklowe
  • Odpowiedz