Aktywne Wpisy
Recker1 +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jmuhha +42
Patrząc na te fotki i pamiętając jak to wyglądało 10 lat temu, zastanawiam się co się odje*ało przez ostatnie lata? Ludzie zaczęli wyrastać spod ziemi czy rozmnażać się przez pączkowanie? I jak to się ma do tego że przez całe życie jak prawie 40 lat żyje słyszę że jest niż demograficzny, a młodych(których miało nie być dzisiaj) jest od za*ebania. Skąd Ci wszyscy ludzie się wzięli? Żyli pod kamieniem przez ostatnie lata?
źródło: 1000020462
Pobierz

Wydaje mi się że jak twój kolega jest normalnym katolikiem to nie będzie zszokowany jak i ja.
W sumie czytałem recenzje i oglądałem jakieś trailery, pójdę też obejrzeć jak tłumy się zmniejszą.
Niczego nowego tam nie ma przecież wiadomo że w kościele tak samo jak wszędzie też są ludzie(choć może można by zautomatyzować(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ), nie dziwi mnie wcale pokazany obraz kościoła, a
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
kolega to chyba rzadko do kina chodzi, premierowe dni zazwyczaj tak mają, przy takiej promocji medialnej tego filmu tym bardziej ludzie dowalą. Należy poczekać kilka dni i sprawdzić jak to będzie we wtorek jak już ludzie obejrzą i opiniami się podzielą.
Pewnie się skończy jak z typowym polskim filmem i za miesiąc będzie w polsacie.
źródło: comment_xmH7Rn0GqNaKxoy94yyDx4ebjBFWU5ZH.jpg
Pobierz@DarekMarek: no chyba nie w kinie na obrzeżach 40-tysięcznego miasta. Żadna inna obecnie premiera nie ma chociaż w 1/3 wykupiona tylu miejsc co Kler.
źródło: comment_rhUfzKG5yq25SHEIcR6w1OZKV0Re5ccm.jpg
Pobierz