Pytanie do gówniaków, takich do 18 lvl powiedzmy. Jakie social media są modne w Waszej grupie wiekowej?
Znajomi 16-18 lvl gardzą Facebookiem, bo starzy ludzie tam siedzą, szkalują Instagram, bo też dużo staruchów i smieszkuja tylko na Snapie. A według prognoz, Snap wymrze niedługo, bo traci userów. I o co tu chodzi? mam mało znajomych tak młodych i nie mogą reprezentować Waszej grupy, więc chciałam się tu zapytać, gdzie Wy siedzicie jeśli chodzi o social media? #gimbaza #podstbaza #licbaza #szkola
@isaacrad: Tak. Jstem w tej chwili smiertelnie poważna. Więc mów gowniaku jakich aplikacji i stron używa Twoja generacja, bo inaczej zadzwonię do matki.
@DigitalGirl u mnie to standardowe czyli właśnie fejs (w tym messenger), Instagram, snap, ale po młodszej siostrze w wieku 11 lat widzę, że większość czasu spędza na tym całym tik tok i messenger (fejsa nie ma)
Jakie social media są modne w Waszej grupie wiekowej?
Znajomi 16-18 lvl gardzą Facebookiem, bo starzy ludzie tam siedzą, szkalują Instagram, bo też dużo staruchów i smieszkuja tylko na Snapie. A według prognoz, Snap wymrze niedługo, bo traci userów. I o co tu chodzi?
mam mało znajomych tak młodych i nie mogą reprezentować Waszej grupy, więc chciałam się tu zapytać, gdzie Wy siedzicie jeśli chodzi o social media?
#gimbaza #podstbaza #licbaza #szkola
@DigitalGirl: Serio? xD
XD jest ok, często używane
15 lat mam