Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej Miraski,
Niedługo obchodzimy z moim #niebieskipasek piątą rocznicę związku (). Macie jakieś pomysły jaki prezent byłby odpowiedni? Myślałam, żeby podarować mu 100 powodów za co go kocham w słoiczku. Nie sądzicie, że to trochę dziecinne? Nie stoję najlepiej z finansami, dlatego chciałabym dać mu coś, co mogłabym zrobić samodzielnie, ale niestety, pomysłów brak ()
#zwiazki #prezenty #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: mnie by ucieszyl taki sloiczek o ile te pwody nie bylyby tandetne i przylozylabys sie do wymyslenia ciekawych prawdziwych i kreatywnych takich ktore by mnie zaskakiwaly w sumie choc parenascie oczywostych tez jest wskazanych. cos co sama zrobisz wlozysz w To siebie zawsze na propsie plus jakas niespodiznka w lozku typu cos co on zawsze chcial a ty niekoniecznie ;) badz jakas Twoja skrywana fantazja
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania rzygać się chce jak się czyta takie wysrywy jak twój. Jeśli po 5 latach związku nie jesteś w stanie wymyślić czegokolwiek bez pomocy obcych tobie i twojemu partnerowi ludzi, czegoś co spodoba się twojemu chłopakowi to współczuję biedakowi. To świadczy tylko o tym jaką płytką osobą jesteś bądź jak slabo go znasz.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Napisz do niego list. Taki klasyczny. Weź papier kancelaryjny albo jakąś fajną papeterię, i po prostu napisz co Ci w sercu siedzi :) Możesz powspominać jakieś fajne Wasze momenty, napisać mu coś o czym jeszcze mu nie mówiłaś, napisać co w nim cenisz, podzielić się jakimiś pozytywnymi myślami na temat Waszego związku itp. Oczywiście nie mówię o jakichś poetyckich banałach które by wyszły sztucznie, ale zwyczajnym językiem, zwykły list
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: aż mi się przypomniało, że sama miałam spisane powody za które go kocham
Fajnie się takie coś kolekcjonuje :)
Gorzej jak się przez przypadek to znajdzie... Gdy już jest po chłopaku xD
  • Odpowiedz