Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +84
Kupiłem podejrzanie tanią wędkę. Nie było haczyka

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

1. Bierzesz Raspberry Pi i montujesz w kiblu.
2. Tworzysz drugie konto (są legalne).
3. Po każdej dwójce robisz wpis o tym.
4. Załączasz zdjęcie swojego klocka (to twój proof of work, dowód wykonanej pracy żeby nie posądzili cię o używanie bota).
5. Z pierwszego konta naciskasz magiczny przycisk "upvote" na swoim poście z dwójką.
6. Właśnie dostałeś darmowe shitcoiny tylko za zrobienie dwójki.
7. Steem ma oparcie w twoim gównie.
8. Sprzedajesz shity frajerom za Bitcoiny.
9. Profit.
Za wszystko można się upvoteować
#bitcoin #steem #kryptowaluty
źródło: comment_D6vmxhFBtDtcT9zwQ3T8WwaDdAgvep0r.jpg
PobierzAle nawet jeżeli powstanie standard i będzie on działał na blockchain to ma sens jeżeli wartość tego czym będziemy płacili token, będzie stała. W przypadku IOTA jadę na wakacje i nagle się okazuje że nie mam jak zapłacić za doładowanie samochodu bo przez 3 dni
https://ecosystem.iota.org/projects/matchx-lorawan-server
Ja jestem naiwny, czy ludzie którzy myślą, że za ich życia bitcoin będzie światową walutą i powstrzyma wojny?
@m00n: stało by się gdyby wszyscy skoncentrowali się nad ulepszaniem jednej kryptowaluty i pchali pieniądze w jedną przyciągnęli byśmy cały świat bardzo szybko, niestety nie wszyscy to rozumieją a reszta to po prostu scamerzy, którym zależy tylko na kasie.
IOTA nie miała najuczciwszej dystrybucji, to fakt, ale w rzeczywistości nic nie ma. Bogaty kupi więcej btc od biednego. Chyba że biedny kupił je wcześniej.
IOTA ma Tangle, to nie kolejną kopia blockchaina btc.
LoRa spoko opcja,