Wpis z mikrobloga

@M1KNG: powiem Ci tak, kupiłem sobie 1.9 TDI 150KM i jako ze sie nie znalem to wzialem sercem to co mi sie podobało. Diesel to nie tylko wysoka moc, p-----------e od mocy i niskie spalanie. To także dwumasa i sprzęgło za 2,5k, turbina lub regeneracja za kolejne 2k no i do tego regeneracja pompowtryskow za 2-3k. Także jak masz tyle hajsu wyłożyć na tzw "diesel starter pack" to bierz, jak
  • Odpowiedz
@M1KNG: wiem, widze. mysle, że to dużej różnicy nie robi - tam tez jest turbo, dwumasa (upewnij sie bo strzelam) i pompowtryski xD i 1.9 TDI i 1.9 JTD to bardzo chwalone silniki, no ale to nie jest tak jak dziadziusie mówią, że tylko lejesz i jeździsz. Jak dbasz o diesela to sie tym odpłaci. Generalnie to silnik duzo droższy w utrzymaniu niż benzyna. Fajnie sie jeździ, ale chyba już
  • Odpowiedz
@M1KNG: no wiadoma sprawa, tylko czy ktoś wymieni Ci rozrząd tak żeby nowy kupujący mial juz to z głowy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) no nie. jeździ się do ostatniej chwili i nic nie naprawia, byle tylko opchnać. nie kupuj sercem, chociaz co ja wiem, sam tak kupilem xDD pokaz linka
  • Odpowiedz
@M1KNG: Znajomi wydali w ciągu 3 lat 37k na serwisowanie tego, aż w końcu jakiś seba na światłach wkomponował im się w tył. W sumie zrobił im przysługę, bo za moją radą kupili Hondę i naprawy im wyszły 500zł w ciągu tego roku.
  • Odpowiedz
  • 0
@rudy_odblokuj_pw: bardzo myśle nad ta alfą ... podoba mi się strasznie i czytam to nie są takie strasznie źle, a każde auto się psuje... przeprowadzam się do miasta to nie będę niewiadomo ile jeździł :/
  • Odpowiedz