Wpis z mikrobloga

Miraski! Jak to jest w końcu z tym #pocophone F1? Ktoś posiada i ma wyrobione zdanie? Mam aktualnie #lgg6, ale bateria to jest dramat i pojawiają się przycinki animacji, dodatkowo szkiełko aparatu zarysowałem. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie chcę wydawać kilku tysięcy złotych znowu na flagowca, a to wydaje się być całkiem spoko alternatywa. Zależy mi na dobrej wydajności, trybie portretowym w aparacie i dobrym czasie pracy (minimum ~6 godzin SOT). Z minusów, które widzę to brak NFC i podobno jakieś problemy z podświetleniem ekranu i czułością na dotyk są, prawda to? ( ͡ ͜ʖ ͡)
#xiaomi #telefony #pytanie #smartfon
logixdev - Miraski! Jak to jest w końcu z tym #pocophone F1? Ktoś posiada i ma wyrobi...

źródło: comment_3HMRv5WZhqfp9r8xhxoQG1tQK1x6MT58.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

podobno jakieś problemy z podświetleniem ekranu

@logixdev: Prawda. Mały fragment ekranu na dole jest jaśniejszy. W moim egzemplarzu ta różnica jest na tyle mała, że zauważyłem dopiero jak zobaczyłem w internetach narzekanie na to i się dokładnie przyjrzałem.

czułością na
  • Odpowiedz
@jaras2: Szczerze to trudno mi powiedzieć. Robię tak mało zdjęć, że nie czuję się właściwą osobą do oceniania tego. Mnie ich jakość wystarcza, na pewno jest lepiej niż w Honorze 7.
  • Odpowiedz
@brylek: na razie zostałem przy G6, bo trochę innych wydatków, z początkiem przyszłego miesiąca coś pomyślę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jedyne czego by mi brakowało w Pocophonie to NFC, bo jednak wszędzie płacę Google Pay.
  • Odpowiedz