Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
123_ +186
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz

Zgodnie z prawem jest to obywatel Niemiec i nie widzę powodu, aby mieć to na uwadze lub ich różnicować. A już samo pisanie, że obywatel Niemiec może być obcokrajowcem we własnym państwie (do którego przynależy) jest słabe.
Całkiem teoretycznie niemiecki paszport może posiadać ktoś z zupełnie spoza Europy i nie władający językiem niemieckim. Wśród "Niemców" jest przecież też spora grupa Polaków. Ciężko tutaj mówić o tym, że są to rodowici Niemcy... nie wiem co tu jest takiego słabego?
I właśnie to jest ważny powód żeby dogłębnie przeprowadzać statystyki. Przydałby się wykaz ilu z tych "Niemców" to rodowici Niemcy A nie Turcy
Statystyki dotyczą niemieckich podejrzanych a nie "Niemców". Jest jasno określone, chyba że mam ci napisać to po niemiecku, skoro używasz niemieckich sformułowań.
Twoje dywagacje są po prostu...głupie? bo inaczej byłoby trzeba wprowadzić nowe pojęcie, które definiowałoby prawdziwego Niemca.
Szkoda mi czasu na głupie dyskusje.
Bo widzę, że zabolalo to, że prawie 1/4 podanych przez Ciebie Niemców ma migrationshintergrund. A tak mówi statystyka! W tym wypadku Twoje wybielanie przestępczości w
Przestań uważać siebie jako tego, któremu jedynemu się prawda objawiła. Ja jestem świadom wielokulturowego społeczeństwa w Niemczech.
Po prostu uznaję za idiotyczne tworzenie nowego pojęcia "prawdziwy Niemiec", bo gdzie jest ta granica wyznaczająca jeszcze niemieckość?
Dla statystyk PKS-u postawiono granicę "posiadania obywatelstwa".
Przyjmuję ten fakt, co nie oznacza, że wg twojej głupiej logiki jednocześnie odrzucam istnienie tła