@Birbirgo13: bo to nie zegarek tylko plytka z wyswietlaczem otoczona gumą xD bez kitu wyprodukowanie tego to pewnie 2 dolce a sprzedaja za 100, nie wiem czemu casio nie jest jeszcze top1 firma xD
@CoTwojeToMoje auto kupione tylko dlatego aby po mieście się szybko jeździło i wszędzie dało zaparkować. Ale naprawdę jest w uj fajna zabawka z tej TT 1.8t quattro 265 kunia (seryjnie było 225)
@Birbirgo13 to nie lepiej A3 /G4 chociaż normalny bagażnik. Mam 187-188 w zależności czy rano czy wieczorem i ucho kiedyś przyciąłbym.sobie wchodząc do TT.
@michok1984 wiem że twoja multipla tyle nie osiągnie ))¯_(ツ)_/¯ Warunki : zajebisty pogoda, przejrzystość powietrza na 10 km zapewne, na ulicy oprócz mnie nikgo na drodze, droga wojewódzka, asfalt nówka Było więcej (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@Birbirgo13: @unicornbby: ja się nie poddałem kupiłem Trabanta i zegarek stempo, za niedługo zmienię na Montanę 7 melodyjna, żaden gimbus nie ma takiego zegarka!
@michok1984: Z tego co widzę to w tym momencie jedyne co by r----------ł to siebie i drzewo XD Więc jak nie zagraża innym to nawet nich 300 leci i tak nie byłoby co zbierać XD
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Pamiętajcie mirki nie poddawajcie się!
#chwalesie #zegarki #dziendobry #ladna #pogoda
źródło: comment_XUBWkvA18yhwyNuFc0bel7Teelbr4sqG.jpg
Pobierz@unicornbby jedyny zegarek który nie rozwaliłem w przeciągu dwóch miesięcy (ʘ‿ʘ)
bez kitu wyprodukowanie tego to pewnie 2 dolce a sprzedaja za 100, nie wiem czemu casio nie jest jeszcze top1 firma xD
źródło: comment_v709AhCuoj7jibQHOKAxvURSeiRO9yY3.jpg
PobierzWarunki : zajebisty pogoda, przejrzystość powietrza na 10 km zapewne, na ulicy oprócz mnie nikgo na drodze, droga wojewódzka, asfalt nówka
Było więcej (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Dlaczego niektórzy ludzie uważają że kupienie 15 letniej audi to sukces? XDDDDD (tak, są tacy)