Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Do tego dochodzi nihilistyczna postawa Kanyego, która została zręcznie wpleciona w jego postać - jego filozofia czerpie garściami choćby z literatury nurtu Kaniusza Zachodniego. Fani utworu są w stanie to zrozumieć, mają potencjał intelektualny żeby naprawdę docenić głębię tych żartów, uświadomić sobie, że nie tylko są one zabawne - mówią nam coś głębszego o ŻYCIU.
Dlatego też ludzie którzy nie lubią "I Love It" w gruncie rzeczy SĄ idiotami - nigdy nie doceniliby, dajmy na to, dowcipu powiedzonka Kanyego "Scoop", które tak naprawdę jest ukrytym odniesieniem do książki Liliana Pumpernikla pt. "zorganizowana grupa przestępcza Gucciego". Kisnę kiedy pomyślę jak któryś z tych prymitywów zdezorientowany zachodzi w głowę dlaczego tego słucham, podczas gdy na jego słuchawkach odtwarzany jest genialny humor Yeezusa. Doprawdy... Aż żal mi tych głupców.
#pasta #rap #kanyewest #yeezymafia #heheszki #muzycznememy #muzyka
cho na solo cwaniaczku pokaze ci jak sie tanczy do lift yourself
@ShadyTalezz:
@imkazea: no mi też wpadło w ucho ale nie na dłużej niż 5 minut :P Moim zdaniem ludzie coś za bardzo jarają się tymi 'przekazami' i walczą między sobą kto kogo słucha i kto jaki jest z tego powodu xd To jest całkowicie bez sensu
Nie wiem co jest śmieszniejsze branie mojego postu na poważnie czy niesłuchanie rapu tylko dlatego, że jacyś oświeceńcy go słuchają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet bym sie nie zdziwil gdyby ktos tak pisal o rapie na wykop. Mialem juz okazje poznac pare takich przypadkow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jaca_pump: o teledysk ci chodzi czy o co?