Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +401
ciemnienie +24
W byciu mamą, w zasadzie już od momentu, gdy dziecko opuściło moje ciało, najbardziej dobijające jest, że w zasadzie przestajesz się już liczyć dla innych jako istota ludzka. Od teraz nie jestes człowiekiem, tylko matką a magicznie twoje siły i zasoby stają się niewyczerpalne. Nie czujesz zmęczenia, bólu, nie musisz spać i nie chorujesz. To znaczy, czujesz i chorujesz, ale inni mają to najczęściej totalnie w dupie. I najlepsze, że najmocniej dotyka
To prawda, że nasze państwo jest teoretyczne. Syf, Sodoma i Gomora w miejscu gdzie jest wyjazd służb: Policji oraz Straży pożarnej. Straż miejska również często tu się kręci, ale nikogo nie interesuje, że na rogu ulicy jest burdel! Śmieciarze omijają to miejsce, albo opróżniają tylko kontenery!
Od jutra pod tagiem #100dniczystegomiastagdansk będę wrzucał obraz rozpaczy!
#polska #gdansk #zalesie #chlewobsranygownem
Wiesz ja do tego tak nie podchodzę. Owszem wkurza mnie to, dlatego sam zgłaszam głównie na swojej dzielnicy, tu gdzie mieszkam. Widzisz powoli się to zacznie zmieniać. Ty zgłosisz, Ja zgłoszę i bajzel będzie posprzątany, będzie czyściutko. Głowa do góry :)
Przekonamy się jak szybko syf zniknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LubieChrupac problem tu jest taki, że nie ma gdzie postawić takiej wiaty. Kiedyś normalnie śmietniki były na podwórkach, ale śmieciarze nagle któregoś dnia stwierdzili że nie będą się przeciskać przez bramy. Mieszkańcy dzierżawią tymczasowo kawałek placu na śmietniki, ale nie mogą nic wybudować. Póki się nie dogadają będzie to tak wyglądać, bo bezdomni buszują w śmieciach i robią burdel